Arama sonuçları: *

• Users: Gggs
  • Order by date
  1. G

Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Sim kart aldıktan sonra ilk hat aldığımız için zorunlu vergi yok mu? Ona göre 10 15 tane sim alırız
  2. G

Netgsm Abone Alımına Açıldı.

Yeni hat alsak ne kadar?
  3. G

🔥İndirim Powercolor Reaper RX 9070 Gre 35.473 TL!

Maksimum bilgisayar güven vermedi mi?
  4. G

🔥İndirim İnfinix Hot 50 8/256 11.396 TL!

İnfinix markasını pek sevmem ama 11k için iyi gibi :) Ara ara amazon depoya 11k ya a17 düşüyor onu da takip edebilirsiniz.
  5. G

İkinci Elde Neden Ekran Kartı Fiyatları Şişik? (RTX 5070)

Orada sadece satıcılar var shshshsb
  6. G

Bu genel olarak böyle maalesef türkiye ticareti bu şekilde ben mesela sheinden 13tlye tornavida seti alıyordum. 200tlye kapış kapış gidiyordu. Aynısını 300 400 e satıyor canım esnafımız(!) Onlar bir de kaça alıyordur sen düşün :) 1789999687 Piyasayı bilmeyen arkadaşlarımıza esnafımız çakıyor zaten
  7. G

Anlaması mesele değil ki zaten bizim gibi elemanlarla işi yok onların Pahalıdan sistem satacaklar Parça ilanlarını da sırf bende bu parça var diye göstermek ve piyasayı artırmak için kullanıyorlar
  8. G

Hukuken bir sorun olacağını sanmıyorum sonuçta bir şirket değilsin rekabet kurulu sana laf edemez sgshshshs :)
  9. G

Bunlar çete :) Baş edemeyiz maalesef yamyamlarla
  10. G

Genel olarak piyasayı elde tutan esnafların açgözlülüğü. Piyasa hakkında bilgisi olan arkadaşlar umrunda değil onların satmak da umrunda değil çünkü parça satışı istemez onlar. Onların istediği adam 30kya sistem alacağım diyen elemanlar onların zaten bilgi düzeyi 0 diye en boş sistemi...
  11. G

Flydigi Apex 6 / Apex 6 Pro Tanıtıldı: 4 Vcm Motor, X-Haptics ve Tmr Analoglar

Okuması bile zevkli Diavelin farkı
  12. G

🔥İndirim 🔥Selfy - Yemeksepeti 500tl Ye 250tl İndirim Kuponu🔥

Bayadır var aslında selfyli olan biri bilir zaten :) 1789392856 Ayrıca biletinial 250tl her ay Bynogame 250tl Lcw 200tl Veriyor
  13. G

🔥İndirim Aula Sc380 Pro 999tl Son 4 Saat!

paw3311 için değmez
  14. G

🔥İndirim Aula Sc380 Pro 999tl Son 4 Saat!

paw3311
  15. G

Kulakiçi Kulaklık Önerisi

Amazon satıcılı lazım
  16. G

up up
  17. G

Müzik ve telefon görüşmeleri için kablosuz kulakiçi kulaklık arıyorum Bütçe 1-1.5k Amazon satıcı olması zorunlu çek ile alacağım Hangi ürünü önerirsiniz?
  18. G

İem Kulaklık Önerisi

Klasse feel nasıldır?
Geri