Arama sonuçları: *

1. H

İ7 14700kf mi i5 14600k mı

Eğer sadece oyun oynayacaksan ve bütçe kısıtlıysa İ5 çok mantıklı. Tek çekirdek oyun performansı i7’ye yakın, ama fiyat avantajı var.Eğer oyun + video düzenleme, 3D render, streaming gibi çok çekirdekli işler de yapacaksan İ7 daha mantıklı. Uzun vadede çok daha güçlü
  2. H

MSI Center Tecrübesi Olan Konuya!

Valla hocam, MSI Center bazen kendi kafasına göre takılıyor, özellikle Kullanıcı Profili ve RGB işlerinde Birkaç taktik işe yarıyor: Feature Sets / User Scenario yüklü mü bakın; çoğu profil çakışması buradan geliyor. Temiz kurulum: Center’ı sil, güncel sürümle tekrar kur, fanlar ve modlar...
  3. H

5700 vs 5600G Hangisi daha iyi

Sadece oyun → 5600G ile devam Ciddi yükseltme istiyorsanız → 5700X3D / 5800X3D bakmak daha mantıklı Ya da bütçe varsa direkt AM5 platforma geçmek 5600G şu an hala gayet yeterli bir işlemci.
  4. H

2026 Yılında Orta ve Üst Segment TV Önerileri İstiyorum. (QLED Tercihimdir.)

Kalite olarak Samsung QN90C öneriirm ama fp olarak TCL C745
  5. H

Ps5 Aynı anda hem televizyon hemde laptop ekranına görüntü verme

Simul Translate kullanacaksan görüntüyü hem laptopa hem TV’ye vermenin birkaç yolu var hocam. En basiti PS5’i bir Capture Card üzerinden laptopa bağlamak. PS5 → capture card → laptop şeklinde bağlanıyor. Görüntü laptopa geliyor, Simul Translate de oradan çeviri yapıyor. Laptopu da HDMI ile...
  6. H

3k kablosuz kulak üstü mikrofonlu kulaklık önerisi

Eğer temiz bulursan 3k bandına ikinci elde SS artic 5 serisi olabilir biraz nadir ama
  7. H

Hocam ben de MSI kullanıyorum, benzer şeyleri yaşamıştım. Laptop tarafında klavye RGB MSI Center’dan yapılmıyor. Vector serisinde klavye kontrolü SteelSeries üzerinden oluyor. SteelSeries GG kurulu değilse kurmanız lazım, içinden Engine kısmından renkleri ayarlayabiliyorsunuz. Masaüstü...
  8. H

2000-3000 arası mouse önerisi

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_razer-viper-v3-hyperspeed-kablosuz-gaming-mouse-siyah-136498743.html?utm_source=chatgpt.com olabilir bence sensor olarak daha kaliteli ve çok hafif
  9. H

Ileriye dönük psu önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BPSYHY41?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1 önerebilirim fan sesi duymazsın ve corsair psu lar uzun ömürlü gidiyor
  10. H

anakart modelin ve laptop modeli söylersen yardımcı olayim
  11. H

Asus monitör sorunu yardım

monitör kaynaklı olup olmadığını anlamak için açtığın zaman monitör menüsünü aç eğer orada çizgiler varsa monitör kaynaklıdır. ilk açtığın zaman kondansatörler zayıflamıştır
  12. H

Aradığım özelliklere göre klavye öner

Aula F75 Pro olabilir daha sade istersen Akko 5075B Plus
  13. H

Ehternet Kablosu Önerir Misiniz?

https://www.teknostore.com/veggieg-cat6-1000mbps-gigabit-ftp-rj45-ethernet-ag-kablosu-20-metre öneririm ileriye dönük güzel kablodur
  14. H

Asus monitör sorunu yardım

Pc açılırken bios menüsünde aynı problem var mı hocam ona göre yardımcı olmaya çalışayim?
  15. H

Steam giriş yapamıyorum

İyi Günler. Uzun süredir girmediğim hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum fakat telefon numaram değişti hesaba giriş yapamıyorum guard istiyor ama giriş yapamıyorum yardımcı olur musunuz
  16. H

Kendi PC satıp yenilemek istiyorum

İyi günler. Şuan ki sistemi satıp yeni sistem toplamak istiyorum mevcut sistem Ekran Kartı - Rx590 nitro İşlemci - İ7 7700K Anakart - MSİ Z270A-Pro Ram - 8x2 G-Skill tridenz 3200 MHz ddr4 Depolama - 1tb m2 var 3500-3000 civarı Power - 650w Kule tipi soğutucu var Bu sistemi satıp üstüne 10k...
Geri