Arama sonuçları: *

1. A

Dolandırıldığım kişinin adı soyadı numarası ve ibanı var ne yapabilirim

açıklamaya satın aldığım şeyi belirterek gönderdim evet
  2. A

nasıl bir yol izlemeliyim tam olarak şuan?
  3. A

telefonla konuştuk sesinden anladım 17-18 olduğunu
  4. A

işte ulaşabilsem kendim arardımda sadece ailesinin adı soyadı ve ibanı var numaralarını bulma şansım varmı bu bilgilerle legal olarak
  5. A

elimde mesajlarda var fakat şuanki ismi farklı facede sorun olurmu bu. hesabında önceden kullandığı isimlere falan bakabilirlermi
  6. A

ya yemin ediyorum kesin eminim bilgilerinin sahte olmadığına sadece çocuğun evine bi kağıt falan gitse ailesi öğrense benim içinyeterli olur
  7. A

hocam dediğim gibi çok fazla uğraşmadan sadece enazından ailesinin bilmesini falan sağlasam yeterli olurdu. annesinin ismi ve ibanı varda bide telefon numarası olsa arar kendim söylerdim. ayrıca çocuk ismini sürekli değiştirip milleti dolandırmaya çalışmaya devam ediyor ders falan aldığı yokyani
  8. A

bence gerçek çünkü dediğim gibi daha çocuk ve bunları düşünecek kadar zeki olduğunu düşünmüyorum. zaten annesinin ibanına attırdı parayı soyadları falanda tutuyordu
  9. A

face üzerinden alışveriş yaparken 2k lira dolandırıldım malesef yapan kişinin başıkta yazdığım bilgilerine sahibim yapan kişide 17-18 yaşlarında biri sesinden anladığım kadarıyla. polise falan gitsem uğraşırlarmı para çok önemli değil yapan kişiye bişey olsun istiyorum sadece.
  10. A

face üzerinden alışveriş yaparken 2k lira dolandırıldım malesef yapan kişinin başıkta yazdığım bilgilerine sahibim yapan kişide 17-18 yaşlarında biri sesinden anladığım kadarıyla. polise falan gitsem uğraşırlarmı para çok önemli değil yapan kişiye bişey olsun istiyorum sadece.
Geri