Arama sonuçları: *

1. T

IPhone 16 vs iPhone 17e

ekran 90hz dahi olsa geçerdim sanırım, bazıları hissetmediğini söylüyor ama yazıları kaydırırken falan çok belli, belki 50 yıl öncesinin teknolojii sallıyorum, 18e'de de geleceğini sanmıyorum. burada 16e de iyi bir geçenek olabilir gene yaklaşık 15 bin daha ucuza ve eğer magesafe ve o kadar...
  2. T

IPhone 16 vs iPhone 17e

beklentiye göre değişir, ben de 16e kullanıyorum, bana yetiyor, ilk aldığımda beklediğimden daha iyi olduğunu görmüştüm sanırım kendimi çok kötüsüne alıştırmıştım ama kamerası falan benim için yeterliydi. Diğer yandan TR'de hiçbir şey parasını hak etmiyor, çünkü birileri "o ne gardaş yarısını...
  3. T

IPhone 16 vs iPhone 17e

tartışmaya kapalı falan değil Her ikisini dışarıda yan yana koyarsanız aynı ekran olmadığını fark edersiniz
  4. T

IPhone 16 vs iPhone 17e

Güncel pil performansını bilmiyorum ama konfor ve kalite bakımından 16 daha iyi kesin, diğeri iphone 14 gövdesinde kısmen daha iyi bir motora sahip. ikisi de 60hz olsa da (f apple) birini ekranı daha parlak, kemrası daha iyi. Eğer aceleniz yoksa risk alıp beklemek mantıklı olabilir, fiyatı...
  5. T

İyi Bir Monitör Arıyorum

ktc nasıl bir marka hiç tecrübe etmedim şu anki de msi olduğu ve renkleri iyi gösterdiği için msi'a meyilliyim 180hz yeter mi sizce?
  6. T

İyi Bir Monitör Arıyorum

Hem iş için, hem oyun için, hem web için kaliteli bir ips monitör arıyorum, oledlere de baktım ama o fiyatlara emin olamıyorum, o yüzden ips ile devam, ancak seçmek zor ve piayasayı çok bilmiyorum. Epeyde şu filtreyi kullanırdım IPS, 2K, 10bit renk rtx5070 ekran kartım var, ne tavsiye...
Geri