Arama sonuçları: *

1. D

Kapandı

ikinci el piyasası gerçekten çok garip
  2. D

Ryzen 7 7800X3D vs Ryzen 7 9700X

3d işlemcilerin tek avantajı onlie oyunlar online oyun oynamıyor isen 3d işlemcinin pek bir mantığı yok ihtiyaca göre şekillenen bir şey
  3. D

Ryzen 7 9850X3D + RTX 5080 Sistem Yorum ve Öneri

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-9-9950x3d-msi-geforce-rtx-5090-32gb-msi-mag-x870-32gb-ddr5-1tb/?ref=akakce&v=1.50
  4. D

Ryzen 7 9850X3D + RTX 5080 Sistem Yorum ve Öneri

1. sistem aşırı pahalı bu kadar lüks parçaları hazır sistem olarak 250k ya alabilirsiniz. 2. Sistem “en pahalı parçaları alayım” mantığında değil ise 9850x3d mantıksız 9950x de aynı threadi veriyor iş için kullanacak isen oyun da oynamak istiyorum dersen her şey değişir. 3. Eğer hızlı ve stabil...
  5. D

Yardım Laptop da linux kurarken Kernel panic hatası alıyorum

işlemcinin apu olduğunu söyle geminiye ve neleri düzeltmem gerektiğini sor muhtemelen sana bir kaç ayar yaptırıcak ve sorunun düzelecektir.
  6. D

APU dan kaynaklı olabilir geminiye belirttinmi apu işlemcin olduğunu
  7. D

secure boot ve fast bootu kapat işlemci modelini belirtirsen spesifik bir durum varmı görebiliriz. 1777815631 hazırlamış olduğun iso'da da sorun olabilir farklı bir iso ile de deneyebilirsin iso lar genelde fiziksel sunuculara göre tasarlanıyor
  8. D

Öneri 9800x3d için ters anakart önerisi

anakartı bulabilirsem ona göre değiştiricem kasayı anakartı bulmaya çalışyorum muhtemelen bulamıcam gibi ama
  9. D

Öneri 9800x3d için ters anakart önerisi

Selamlar 9800x3d işlemci Lab ortamı için ve oyun oynamak için bir anakarta ihtiyacım var fakat anakartın kablo kirliliğini engellemek için yeni nesil ters anakartlardan kullanmak istiyorum bu kartın siyah ve atx olanını bulamadım. MSİ ın atx i var fakat beyaz siyah olanlar var onlarda atx değil
  10. D

Yardım Türk Telekom 5G 8 Megabit?

türkcell 2 diş çekiyor odaya girince telefon kapanıyor ama internet garip bir şekilde iyi 730 mbps dowlonad 15 mbps upload
  11. D

Laptopum 2. elde kaç tl eder

bütçe önemli burda hocam online oyunlarda 3D işlemciler fark yaratıyor. 3D işlemcilere yükseltilebiliyor fakat çok fiyat farkı koyuyorlar
  12. D

🔥İndirim MSI RTX 5070 Shadow 3X OC 33.829TL

Katılıyorum kağıt üstünde 9070xt 5070e kıyasla ne kadar üstün olsada nvidia daha stabil çalışıyor. AMD yazılımında çekmediğim problem kalmadı her ay farklı bir eski sürüm yüklüyorum amd üzerinde. Her güncellemede farklı bir problem yaşıyorum. Bir insan elden ring oynayabilmek için 2025 şubat...
  13. D

İPad Air 5 alınır mı

3d işlemler yapmıyorsan işlemciden çok ekran boyu ve netliği bence daha önemli ama 13inch tablet m3 den aşşağı yok :D
  14. D

9800x3d alıp 16 gb ram ile idare etmek mi 7800x3d + 32 gb ram mi

cs yayını açmıyorsan 7800x3d + 32gb ram oyun oynamadan zaten 12 gb ram yiyor bilgisayar 16gb ile ne yapmayı planlıyorsunuz.
  15. D

Yatay Ölü Piksel Sorunu

Aoc marka monitörde bende aynı sorunu yaşadım bu çizgiler git gide çoğalıyor 1-2 çizgi ile ekranın ortasında şeffaftı sonra netleşmeye başlayarak çoğaldı. Benim monitör 3 yıl yetkili servis garantisi vardı 2.5 yıl kullanınca bozuldu garantiye gönderdim. bir tık iyi bir model gönderdiler yeni...
  16. D

Öneri Ucuz Domain önerisi.

Natro
  17. D

1 TB SSD (m2 veya sata)Önerisi

Eğer 2. disk olarak kullanıcaksan sata ssd alabilrsin indirimlerde 3.5k civarlarına düşüyor. fakat m2 ssd niz yok ise önceliğiniz m2 ssd olmalı
  18. D

🔥İndirim (20 NİSAN) World kart Steam, YT Music, Spotify vb. 300 TL indirim

Yapı kredinin bana karşı düşmanlığı olduğunu düşünüyorum
  19. D

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

bireysel lisanları aynı havuzda kabul ediyormuş w11 home kurabilirsin
  20. D

Ssd değiştim windows lisansı gitti ?

hocam vaktin varsa home kurup dene istersen home kurduğunda da aynı sorun varsa daha farklı bir sorun vardır
Geri