Arama sonuçları: *

1. S

Win 11 Key Ne Almalıyım

sonunda yeni sistem parçalarımı tamamaldım, nasipse akşam kurup windowsu kuracağım. Windowsu kurduktan sonra etkinleştirme için hangi keyi önerirsiniz retail/oem/mak birçok şey var pek bilgim yok bunlar hakkında. Bir de home mu yoksa pro mu kurmalı/almalıyım? Ne işime yarar pro?
  2. S

❌İndirim Bitti! Zotac RTX 5070 Tı Gamıng Solıd Sff 16gb Gddr7 49.282 TL

Sıcaklık işinde çok fazla dış etken var anladığım kadarıyla Şu incelemede gigabyte ile kıyaslanmış ortalama 66 67 derecelerde kart. birisi 75 üstü diyor bir başka videoda 65lerde geziyor. Karttan bağımsız çok etken var bu sıcaklık işinde. Ben 46binden daha uyguna bulamayacağımı düşündüğümden...
  3. S

5070ti ı aldım, yukarıda dediğim gibi bankkartı olanlar için bir kampanya da var 50bin lira üzerine 3bin lira bankkart lira veriyor. Sepete bir iki ıvırzıvırla 50k yaptım aldım. 46.200gibi bi fiyata geldi kart OC olmayan model
  4. S

Valla çinde zam olmuş orda şu olmuş zam gelecekmiş diye diye millet napcağını şaşırdı hocam ben de şaşıranlardan biriyim. bir daha 50nin altını göremem diye aldım ne yalan söyliyim artık piyasayı yükseltmek için bir yalansa da Allahlarından bulsunlar napalım 😄
  5. S

Valla aldım geçtim, ay oldu kampanya vs bekliyoruz üstüne bir de zamn geliyor. Herkese yorumları için teşekkürler, bankkart ile 50bin lira üzeri alışverişe 3bin lira puan kampanyasını da kullanarak ZOTAC 5070ti OC modelini 53binden 50 bine almış olduk h.o. Edit: siparişimi iptal edip OC olmayan...
  6. S

Almayalım mı hocam sff o zaman
  7. S

Bankkarta 3 taksit oluyor bir de kampanya var benim kart özelinde, 50bin lira üzeri elektronik harcamaya 3bin puan veriyor. 53bin liralık zotac ın OC modelini alsam 50bine gelecek düz model fiyatına sanki makul geldi ne bileyim
  8. S

ya bişey sorcam bunlardan biri 53bin biri 49 bin diyor 4 bin lira farka değer mi acaba? Basit adamım üst ayarda cyperpunk falan oynarım bi de lol atarım 1785784727 Hocam sff o kadar kötü mü ya daha düne kadar insanlar 58-60tan 5070ti çekmeyi düşünüyordu
  9. S

Sıfır Ekran Kartında İndirim Beklemek mi, 2. El / Kapalı Kutu Almak mı?

Ya onlar gerçekten kapalı kutu mu ben emin olamıyorum hocam ya
  10. S

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

Sağolun hocam, 7800x3d zen 4 diyor ai, 9700x için ise zen5. Mimariyi de göz mnünde bulundurunca 9700alacsğım gibi duruyor teşekkürler
  11. S

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700x 11.202,00tl

11bine 9700x iyi fiyst gibi geldi ilk kez am5 sistem diziyorum herhangi bir şeyden geçmiyorum sizce bu fiyat alınabilir bir fiyat mı bu işlemci için?
  12. S

Radeon RX 9070 XT'den RTX 5080'e Geçenler Ne Diyor?

Kör cahilliğime verin ama bir şeyi sormak istiyorum. Herkes şunu diyor oyun içinse değişiklik olmaz yapazy zeka içinse çok farkeder. Şimdi yapay zekayı sadece gemini, claude a tablo falan yaptırmak ve soru sormak için kullanıyorum. Bu yapay zeka için dediğiniz şey nedir? Çok daha ağır ve...
  13. S

RTX 5070 Ti Colorful İgame Ultra Oc Sff Alınır mı ?

Stoklar 1 ağustos olduğu an ilginç bir şekilde bitti. Ben stokların bittiğine inanmıyorum da işte ağustos syı itibariylr zam yapmak için böyle yapıyorlar bence
  14. S

Hangi Bankadan Kredi Kartı Almalıyım

ben en çok parafta taksit kampanya seçenekleri görüyorum forum içi, sen ne kullanıyorsan dersen ben maximum kullanıyorum bitrçok yerde taksit imkanı 6ay oluyor maximumcep uygulamasından birsürü kampanyalara da katılıyorum her ay giyim market akaryakıt, pazaramamarkette alışveriş yaparken...
  15. S

Ryzen 5 7500f(İlk Defa Mesaj Atıyorum Gidip Gitmedigini Bilmediğim İcin Yazdm

o iş iptal oldu sanırım başlığı da kapattı dün
  16. S

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

Hocam ne aldın 5070ti ne kadara aldın
  17. S

Abdullah Abi'ye RTX 5080 İçin Yazdım Cevap Yok Çok İnsan Yazdığı İçin Olabilir mi

Ne aldınız hocam? Ben de 5070ti arıyorum, işlemci için yazmıştım ben dün akşam
  18. S

Abdullah Abi'ye RTX 5080 İçin Yazdım Cevap Yok Çok İnsan Yazdığı İçin Olabilir mi

Valla ben dün akşam başlık açıldıktan 15 dk sonra falan yazdım cevap hala yok inş başına bi iş gelmemiştir iyidir xd
  19. S

❌İndirim Bitti! Goodram 1tb Gen5 M.2 SSD 7795tl !

Gen5 anakarta alıp taksam mı ya almayı düşünüyordum bir ssd ilk sokette gen4 2tb samsung 990 pro var
  20. S

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

hocam 5070ti için böyle 60 derecede sessiz çalışan marka modl biliyor musunuz? öneriniz olur mu
Geri