Arama sonuçları: *

1. S

R9 270 Yerine Ucuz GPU Arıyorum

Başlıkta yazdığım gibi r9 270'in yerine geçecek çok ucuz (5000 den az) ekran kartı arıyorum mining e rastlamamış modellerden yazar mısınız 6 gb ram yeterli olacaktır ama üstü de çok iyi olur şimdiden sağolun var olun. :)
  2. S

Sahibinden uygun fiyata ilan bulunur

anlayabiliyorum teşekkür ederim ama bunun beni geliştirdiğini de düşünüyorum uzun süredir piyasacı değilim tecrübe kazanıyorum ancak önerin için çok teşekkürler😊
  3. S

Sahibinden uygun fiyata ilan bulunur

Biraz boş vaktim var ve yardım etmeyi seviyorum özellikle işlemci ve ekran kartı tercihinizi ve bütçenizi yazarsanız sizin için ilan arayabilirim, bulunduğunuz il de önemli. Saygılar :)
  4. S

1080ti günümüzde halen kullanılır mı 1080p ve 1440p için?

Sİzce yılların emektarı 1080ti halen oyunlarda kullanılır mı? Günümüz AAA oyunlarını 1440p kaldırabilir mi yoksa 1080p şart mı? Ayrıca sizce kaç fiyata alınabilir?
  5. S

İkinci El Ekran Kartı Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

ısı değerleri ve kartın açılp açılmadığı en önemlileri diyebiliriz
  6. S

Yardım Telefona SD kartı nasıl takarım

bu laptop için mi? öyleyse açabilirseniz içini açıp sd kartı alın eğer tek parçaysa teefona takılmaz ztn
  7. S

Yurt dışından merak ettiğiniz bir şey varsa söyleyeyim?

Almanya'da oturuyorum merak ettiğiniz fiyat bilgisi veya herhangi bir şey varsa sormaktan çekinmeyin. Uygun bir yol bulursam yurt dışından ürün de getirebilirim.
  8. S

50 Bin TL Telefon Önerisi?

nakvlharguoahndvjaıovhuhbsenv şaka bir yana işlemci gücü kamera batarya dayanıklılık falan sordum
  9. S

SSD Olmasına Rağmen Laptop Çok Geç Açılıyor

ssd yi teste sok ama sıcaklık değerlerine bak
  10. S

PC çok geç açılıyor Rtx 5070 ryzen 5 7600x kullanıyorum

win11 yükle, termal bakımlar tamsa virüs testi ve ssd hızlarına bak okuma hızı yavaş kalmış olabilir
  11. S

Öneri 11-14K Arası telefon önerisi

iphone önermem çinli markalar bu fiyat segmentinde çok iyi fp olabiliyor ayrıca istersen yenilenmiş seçeneklerle cidden çok ucuza bulabilirsin
  12. S

50 Bin TL Telefon Önerisi?

kriterleriniz nelerdir hocam?
  13. S

IGPU gücü arttırmak için işlemcinin gücünü azaltmak?

işlemci ve igpu nun ortak enerji payı olduğunu biliyoruz (laptop), peki işlemci gücünden biraz ödün verirsek mesela 8 ve üzeri çekirdekli bir işlemcinin 2-4 çekirdeğini kapatırsak igpu ya daha fazla güç gitmesini sağlamış olur muyuz? (i5 1235u ve iris xe kullanıcısıyım)
  14. S

Toplama sistem mi Laptop mu?

2. el bakınmanız lzm, eğer intel e kayarsanız anakarttan kısacağınız için tasarruf edebilirsiniz ancak güncellenebilirlik ölür, yine de intel mümkünse 12. nesil bir i5 bulup (12400F öneririm) ddr4 çift kanal ram kullanmak da uzun yıllar üzmeyecektir (3-5 yıl) bu işlemci maliyetini düşük tutmaya...
  15. S

H265 vs AV1 hangi codec daha iyi?

AV1 net, kayıpsız sıkıştırma oranı çok daha yüksek ama H265 daha olgun. AV1 geleceğin, H265 yakın geçmişin ve şimdinin teknolojisi
  16. S

Redmi note 13 pro mu yoksa samsung A26 mı almak daha mantıklı

bütçeyi biraz zorlamanız halinde galaxy a36 daha rahat götürecek bir telefon olur 1773574312 burada redmi note 14 pro da çok iyi bir seçenek 1773574663 bu durumda 5G ve işlemci hızı açısından A36 üzmeyecektir
  17. S

pardon yanlış anlamışım, özür olarak kaliteli bir telefon bulacağım
  18. S

ancak biraz bütçeyi zorlayabilirseniz Infinix GT 20 Pro seçmeniz yazılım desteği bitmiş bir cihazdan daha iyi olacaktır, zaten Infinix GT 20 Pro sağlam bir oyuncu telefonudur 1773573195 a26 nın işlemcisi biraz güçsüz geldi oyun için
  19. S

oyun odaklıysanız poco f4 sağlam bir seçim olacaktır, 4K 60fps video kaydı gibi seçekenleriyle kamera açısında da üzmemekle birlikte günümüze göre biraz eski ancak halen çok sağlam performans veren SD 870 işlemcisi iş yapar niteliktedir, pek çok oyunu ulta değil yüksek ayarlarda +60 fps oynatıp...
  20. S

Hazır Sistem mi, Toplama PC mi?

oyun beklentileriniz nelerdir? 1773572163 10 sene her zaman en yüksek ayarlar oynamayacaksanız kaliteli ve mantıklı bir sistem demek isterdim ama 10 sene teknolojı için bir ömür sayılır, ayrıca işlemcide amd tercih etmek 5-6 sene sonra da değişim imkanlarının açık olmasını sağlar, ayrıca intel...
Geri