Arama sonuçları: *

1. Furkan/CharuSs

Öneri RYZEN 5 7600X hava soğutucu önerisi

sağol dostum
  2. Furkan/CharuSs

https://www.incehesap.com/xpg-k-650w-80-bronze-atxaa65pb1n3l-bkcww-siyah-gaming-kasa-fiyati-67954/ sence yeterli bir kasa mı hava akışı açısından
  3. Furkan/CharuSs

Başlıktaki gibi işlemcime en iyi olacak hava soğutucu nedir bütçe 2-3 k ya çıkarım
  4. Furkan/CharuSs

🔥İndirim Thermalright Burst Assassin 120 (1099 TL)

spirit daha mı iyi diyosun
  5. Furkan/CharuSs

Dershaneye gitmeden mezuna kalınır mı?

Ben de koçluk yapan birisi olarak koçunu iyi seçmen gerektiğini tavsiye ederim. Ben 2021 den beri giriyorum , öğretmenlik de yaptım dershanelerde , eğer ufak tefek konu eksiklerin varsa evde de halledersin ama mentali güçlü tutman lazım.
  6. Furkan/CharuSs

Öneri Bu kasanın soğutması nasıldır

https://www.teknobiyotik.com/aerocool-falcon-v2-4x12cm-argb-led-fan-tempered-glass-yan-panel-usb-3-0-atx-oyuncu-kasasi-ae-flc-v2.html baya ucuzlamış alınır mı soğutması nasıldır ?
  7. Furkan/CharuSs

Yardım İşlemci 95 derece çalışıyor

hava soğutma alıcam 1722212149 linkini atabilir misin dostum herhangi bi yerden bulamadım
  8. Furkan/CharuSs

sağolun
  9. Furkan/CharuSs

sıvı soğutmayı bağlayıp göndermişlerdi ellemedim
  10. Furkan/CharuSs

kankam termal macun 4 ayda sıkıntıya girer mi?
  11. Furkan/CharuSs

Dediğin soğutucuyu alsam yeterli performans verir mi? yoksa gerçekten kaliteli bi sıvı soğutma alayım mı 4k 5k , dediğin soğutucu kaç dereceye indirir
  12. Furkan/CharuSs

kankam macunu yenilemedim ama geldiğinden beri 80 derecelerde zaten ilk günden beri , sıvı soğutmayı aldım çoktan ve videoya sorna denk geldim :(
  13. Furkan/CharuSs

Merhaba , başlıkta gördüğünüz gibi işlemcim 95 derecelere çıkıyor. Kasam: https://www.incehesap.com/xpg-k-650w-80-bronze-atxaa65pb1n3l-bkcww-siyah-gaming-kasa-fiyati-67954/ işlemcim : ryzen 5 7600x sıvı soğutmam...
  14. Furkan/CharuSs

FPS Drop sorunu valorant

en kolay nasıl güncellerim gigabyte anakartım ama bulamadım linkini
  15. Furkan/CharuSs

FPS Drop sorunu valorant

hocam sıcaklıklar kötü durumda çünkü sıvı soğutmam tek fan ben baya önce almıştım sonra video geldi tekli sıvı soğutmalar kötü diye 80 90 derece arası olduğundan dolayı olabilir. Ne önerirsin 1721758885 kankam bi tek bios güncel değil bir de sıcaklık 80 90 arası oluyor. Elle driverlaro hepsini...
  16. Furkan/CharuSs

FPS Drop sorunu valorant

Merhaba arkadaşlar , valorant oyununda fpsim sabit 300 400 olmasına rağmen arada 70 80 e düşüyor anlık droplar yiyorum. ekipmanlarım rx5700xt , ryzen 5 7600x , sıvı soğutmam var 32 gb ram
  17. Furkan/CharuSs

Ekrandaki beyaz noktalar

Yaptım kanka yok ölü piksel
  18. Furkan/CharuSs

Ekrandaki beyaz noktalar

Siyah temada ekranda ufak beyaz noktalar çıkıp çıkıp gidiyor ekte gördüğünüz gibi sorun nedir
  19. Furkan/CharuSs

Ramin expo uyumluluğunu nasıl anlayabilirim

teşekkür ederimm
  20. Furkan/CharuSs

Ramin expo uyumluluğunu nasıl anlayabilirim

Apacer Panther RGB 32GB (2x16GB) 5200MHz CL38 DDR5 Gaming Ram expo uyumlu mu
Top Bottom