Arama sonuçları: *

1. R

Rtx 5070 Zotac Solid Msi Gaming Trio farkı

değmez hocam git 4k ya da ssd al. 5070 ti olsa ok veya 5060 ti makaslar da cok değil ama Zotac da kötü kart değil zaten. senin benim hissedeceğimiz bir fark yaratmaz.
  2. R

Komple set halinde bu sistem alınır mı ? 6 ay pesin taksitle

https://www.gamegaraj.com/product-custom/oem-paketler/hyperset-rtx5070/ buda gamegarajdaki
  3. R

Oyuncu Laptobu Önerileriniz Nedir?

yav dostum sen engelli misin? her yeni hesap açan adam multi mi oluyor? ilgilendiğin şey adama öneri mi yapmak. yoksa forumda yeni hesap açan kişilerin multi olup olmadığını mı kovalamak ? hey allahım kimlerle uğraşıyoruz.
  4. R

dostum ben bir öneri yapmadım kör müsün sen? 5070 ekran kartlı laptoplara bakabilirsin dedim. kıt mısın ?
  5. R

Komple set halinde bu sistem alınır mı ? 6 ay pesin taksitle

Beyler 5070 li bu komple set alınır mı ? 200 Hz 27 inç monitör varmıs, klavye kulaklık mouse dahil. Soru cevaptan sordum, Ucal pro red switch klavye glorious model d mouse James Donkey 711 kulaklık Rampage Crimson 200 Hz 0.5 ms 27 inç ıps monitör sistemde özellikler de yazan gibi, sizce...
  6. R

Mekanik switch Klavye önerisi

bro geçen 1.399 tl ye düşmüştü bu. şimdi 1.600 küsür ama yine de fena fiyat değil manyetik switch e göre, link bıraktım belki işine yarar...
  7. R

dostum ne dedik :D link mink bişey de vermemişim. 5070 li alabilirsin demişim. eğer önerin var ise paylas sende 1774257363 bak bir üstteki adam da 5070 demiş ona bir şey demiyosun ahahahahah
  8. R

5070 li bi laptop alırsın brom. msi cyborglara bak istersen, veya asus tuf
Geri