Arama sonuçları: *

1. F

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Ciddi hiç bir indirimi yada fiyat hatasını paylaşmam dostum. Şu ram indirimini yakalasam arar bunu da bildirir anında kapattırırdım. 3 tane ihtiyacı olan faydalanacak diye 33 tane al-satçı çakalın karnını doyurmam, vatan kazansın ama al-satçılar kazanmasın.
  2. F

O benim değil hocam vatan bilgisayarın hesap bilgileri, heyecandan havale ile yapıştırmıştım.
  3. F

Varsa daha iyisini yakalayan beklerim :kekw: Bu arada belirteyim akşam yakaladım indirimi ve sipariş geçer geçmez müşteri hizmetlerini arayıp bildirdim 10dk sonra satışa kapattılar ama gidip de forumlarda konu açsaydım 54352342 tane al-satçının karnını doyurmuş olacaktım hatta çoğu alamıcak...
  4. F

❌İndirim Bitti! 1200 w Asus PSU 8765 TL

Tühh ya kaçırdık en ucuzu 14 liraymış 11K son dip rakam diye hem sarı siteye hem de facebook gruplara atardık
  5. F

❌İndirim Bitti! 1200 w Asus PSU 8765 TL

Al-satçılar derin bir nefes alsın, al-sata gitmez.
  6. F

🔥İndirim SNT Victory Plus 7 ARGB FANLI AKVARYUM KASA 🔥3.790₺ ( Dip Fiyat )

Fanların 6 ay sonra çöp olacağını öngörmek için abullahhacıgül olmak gerektiğini falan sanıyorsan acilen bir doktora görün.
  7. F

❌İndirim Bitti! GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 8.585,19TL

Dostum bıkmadınız mı bu fake kanalları takip etmekten? elimde tek bir donanım olmadan şu videoları hazırlayabilirim. Techpowerup, linustechtips, hardwareunboxed, gamersnexus, digitalfoundry gibi kanallar yerine şu rezalet paint de yapılmış kapak fotoğraflarıyla tablo üzerinden karşılaştırma...
  8. F

🔥İndirim İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Güzel anakart almış hocam, 5K ya bulsam bende alırım ama maalesef b760 ın ddr4 versiyonları pek yok piyasada.
  9. F

🔥İndirim İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

Bir süredir benim de aklımda hocam. Ryzen 5600 ve 32GB 3600mhz ram var ama DDR5 e geçmek yerine 14600K ve B760 bir anakarta geçeyim diyorum. Siz hangi anakartı aldınız?
Geri