Arama sonuçları: *

1. O

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Sorunum çözüldü. Vatan candır gerisi boştur. Bundan sonra.
  2. O

Hocam 2x16 4500₺ civarıydı bilgisayarım ddr4 2 adet satın aldım bundan. 9100₺ bişey tuttu. Adamlar sadece 1 adetini göndermiş 9100₺ye. Derler ya gökten bir şey yağsa bize bilmem ne düşer öyle bir şey oldu…
  3. O

Normalde 2 adet için vermiştim faturaya fiyat değiştirilmeden 1 adet girilmiş..
  4. O

Evet görüştüm ilgili birimlere iletilip dönüş yapılacakmış. Fiyat değiştirilmeden adet sayısı 2 yerine 1e düşürülmüş :)
  5. O

Bugün siparişimi teslim aldım 2 adet 2x16 3600mhz sipariş vermiştim toplam : 9100₺ idi. Fakat 1 adet gönderildi fatura tutarını da yine 9100₺ girilmiş :) :) şansıma tüküreyim mi diyim ne diyim. Yani faturada 2x16gb 3600mhz 1 adet 9100₺ satıldı bana.
  6. O

Ben 2 ayrı sipari olmuşturmuştum.1.si 2 adet 2x16 4000mhz ram idi, 2.si 1 adet 2x16 3600mhz ram idi. 2 adet olan muadili sunuldu kabul ettim kargo bekliyor, 1 adet olan sorulmadan iptale düştü.
  7. O

Selamlar ben de 2x16 gskill 4000mhz 2 adet sipariş vermiştim. Dünden beri onay bekliyordu az önce aradılar. Xpg 2x16 3600mhz 2 adet önerdiler kabul ettim eski sipariş iptal oldu yeni sipariş olarak girilip onaylandı. Bekleyenlerin bilgisine. Not: 0850 li numaradan arıyorlar bilginize. Telefonu...
Geri