Arama sonuçları: *

1. S

KTC H27T22C alınır mı

Kuponla indirimle flan N11 de dey elektronik satıcısında 5.200 TL ye denk geliyor. Kendimce hikayeli oyunlar ve film dizi için flan alınabilir mi aşağıdaki ürün? Bu fiyata 2 k monitör yok. https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-gigabyte-gs27qc-27-1-ms-qhd-curved-oyuncu-u-fiyati,361360134.html
  2. S

KTC H27T22C alınır mı

Merhaba, Bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konuyla ilgili...
  3. S

KTC H27T22C alınır mı??

@Tayfunns bende bu monitörde çok kararsız kaldım. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Laptop a bağlamak için 7500 TL fiyatıyla bu monitörü tercih etmeli miyim yada başka önereceğiniz bişey var mı? Va ıps gibi takıntılarım ve bilgim yok açıkçası. MSI MAG 274CQF da biraz ilgimi çekti. Konularda...
  4. S

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

V10 Ultra ile uyumlu çok da pahalı olmayan önerebileceğiniz bi stand var mı?
  5. S

Direksiyon setimi sistem yükseltmemi

Bende dün @Advocate tavsiyesiyle v10 Ultra sipariş verdim. Kargoya verilmiş gelene kadar buraları takip ediyorum. Kurulumda veya oyun ayarlarında herhangi bir sorun yaşadınız mı bazı sitelerde ufak tefek sorunlar yaşayanların yorumlarını gördüm. Birde standla mı kullanıyorsunuz. Çok büyük...
  6. S

Direksiyon seti önerisi

Aynen bende sonradan gördüm açıklamayı. Çoğu direksiyon önerisinin altında bunu önerdiğinizi gördüm bende sayenizde sipariş verdim bakalım artık gelince deneyeceğiz. Bilgilendirme içinde teşekkürler.
  7. S

Direksiyon seti önerisi

Hepsiburada da kuponum vardı fakat betaplus ürünün direct drive olmadığını söylüyor. Aynı modelin direct drive olan başka ürünleri mi var acaba.
Geri