Arama sonuçları: *

1. Ömerfrk14

Premier pro export alırken 2 video veriyor çözemiyorum

Evet dediğim üzere premier Pro‘da Eksport alırken videoyu bir tane m4v ve m4p video veriyor fakat önceden böyle yapmıyordu Premier pro 24 sürüm nasıl çözerim bir türlü kurtulamadım bundan ve ayrıca m4v dosyayı silmiyor da premier pro açıkken
  2. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Hocam fiyat nedir bende para ayarlam durumu var 2 ayım var neredeyse
  3. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Anladım 1774425847 Fiyat olarak bende DDR 5 anakar lazım buda fiyatların hepsinin 2 katına çıkması olur bunun yerine 5 5600 nasıl olur
  4. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Fiyat olarak biraz bana fazla geldi sanki işlemci için ben 5 bin tl vermeyi düşünüyordum
  5. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

işlemcimi hangisi i5 -i7 mi ?
  6. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Nasıl olcak bu işlemciler zaten anakaarla beraber DDR 5 destek oluyor 1774424842 Yani ya ddr4 yada ddr5
  7. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Ram ler çok pahalı olduğunda DDR 5. Almak yerine 4 alayım diyordum DDR 4 daha ucuz ve araların da max %30 luk bir fark oluyor
  8. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Yarı yarıya fakat %60 iş olur gibi öyle çok zorlayacak şeyler değil max 2k editler yapılcak o yüzden bütce 45bin yeteceğini düşünüyorum
  9. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Daha fazlada tutar gibide geliyor 2. El olcak bazı şeyleri 1774424101 İşlemci hususunda ben amd daha iyi olucağı kanatındayım soğurma açısından daha iyi sonuçlar verceğini düşünüyorum
  10. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

anladım hem ram işlemci nasıl sence
  11. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Hem adobe hemde oyun için kıyaslama yapsan rtx ekran kartı mantıklı fakat saf performans daha hızlı iş görmezmi fiyat olarak da
  12. Ömerfrk14

Sistemim nasıl acaba ?

Bütçe45000 Sistem Özeti ve Bütçe: Adobe Premiere Pro ve After Effects iş akışlarım için 45.000 - 50.000 TL bant aralığında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde iki farklı konfigürasyon seçeneği mevcut: Birincisi gemini tarafından önerilen güncel bileşenler, ikincisi ise kendi oluşturduğum...
  13. Ömerfrk14

Sistem parçalarını yorumlarmısınız

Sistem Özeti ve Bütçe: Adobe Premiere Pro ve After Effects iş akışlarım için 45.000 - 50.000 TL bant aralığında bir bilgisayar toplamak istiyorum. Elimde iki farklı konfigürasyon seçeneği mevcut: Birincisi gemini tarafından önerilen güncel bileşenler, ikincisi ise kendi oluşturduğum bütçe...
Geri