Arama sonuçları: *

1. I

Kulaklık Çıkmazındayım

agalar internetten alışverişte en sinir olduğum olay sepeti onaylarken son saniye çıkan kargo ücretidir. sırf o yüzden alışverişten vazgeçtiğim bile oluyo. trendyol plus muhabbeti çıkmış 1 tl ye üye oluyosun anında her ay 10 tane kargo hakkın oluyo. klavye mousepad bide soğutucu sipariş edicem...
  2. I

Vatan Bilgisayara İndirimli OEM Sistem Gelir mi

her geçen gün ram ve ssd fiyatları yukarıya doğru tırmanırken indirim bekleme gerçeği bana pek olabilcek bir durum gibi gelmiyor bro
  3. I

Bu İlandaki PC Fiyati Nasıl

hocam biraz fazla gibi geldi bana
  4. I

80 Bin TL Bütçe ile Hazır ve Toplama Pc Tavsiyesi

5070 ti ve ryzen 5 7500x3d yeterli olacaktır
  5. I

Şok'da Çalışmak Nasıldır?

muhtemelen kötüdür
  6. I

Napacaz La Gardaş Yks

bu saatten sonra ne yapacam sorusu artık çok yersiz dostum bilgi birikim kazanım akılda elde kalanlarla ne yapıyorsan yapıcaksın
  7. I

75CM Buzdolabı önerisi

bende dediğin buzdolabından var baya iyidir dostum
  8. I

Kilo vermem gerekiyor

kısa sürede bu kiloları vermek istiyorsan zero carb yapman lazım ama o da bir yerden sonra insanı perişan edebiliyor. Zaten şekere hiçbir şekilde dokunma dememe gerek yoktur herhalde sende biliyorsundur.
  9. I

Güncel olarak bilgisayar programcılığı okumak sizce mantıklımı

okuyan bir arkadaşımın durumu vahim tavsiye etmem ama tabii herkes aynı kaderi yaşıyacak diyede bir durum olmadığını hatırlatmak isterim.
  10. I

Ps5 pro şu anda alınır mı

60 çok olmuş ya 52 53 bandına alınsa daha tatlı olabilir hocam.
  11. I

Tshirte bu paralar verilir mi

hocam hoşuna gidiyorsa içine sinerek aldıysan ve gücün buna yetiyorsa al gitsin düşün düşün sonra bi yerde beynini yiyor insan. Al üstünde paralansın
  12. I

Oyunindirvip fullprogramlarindirnet güvenilir mi

bir kaç programın crack versiyonu için kullandığım siteler bir problem yaşamadım.
Geri