Arama sonuçları: *

1. TalhaU

Arkadaslar Acil Yardım

Arkadaslar nerdeyse 6 7 aydır bu hatayı alıyorum pcye ne kursam bu hatayı verıyo steam olsun uplay olsun orgins olsun artık yıldım bu gün 40gb oyun indirdim bu hata yüzünden oyunu acamadım bile ne program kurabiliyorum nede steamde arkadaslarımla oyun oynaya biliyorum forumlardaki bütün herşeyi...
  2. TalhaU

PC Açılmıyor

Yok hayır
  3. TalhaU

PC Açılmıyor

En son sabah 2 3 saniye kadar ekipmanlarin ışıkları yandı ondan sonra ses seda yok sadece psu dan ince bir ses geliyo
  4. TalhaU

PC Açılmıyor

Hayir değildi powerboost 500W 1594214077 Fişi ciddi söylüyorum 6 8 aydır hiç cekmedim sadece sarj aletini takicak yer bulamıyodum idareten pcnin fişinin takılı olduğu yere taktim sonra olaylar gelişti
  5. TalhaU

PC Açılmıyor

Evet zaten açık uğraşıyorum hâlâ
  6. TalhaU

PC Açılmıyor

Ama birçok kez yaşadığım yerde elektirik gidip geldi ve böyle bir şey yaşamadım kitlenmiş olmasından şüphe ediyorum
  7. TalhaU

PC Açılmıyor

Herkese selamlar olay şöyle gerçekleşti gece yatarken pcnin fişini çekmiştim sabah kalktığımda pc yi açmak istedim fişi taktiğimda klavye mouse mouspad vs ışıkları 2 saniye kadar yanıp söndü pc acmak için power tuşuna bastigimda acilmadi kac saattir uğraşıyorum olmadi gitti psu kablosu aldim...
  8. TalhaU

0xc00005 Hatası

İyi günler bilgisayarımda neyi açmak istesem bu hatayı alıyorum epic gamesi acarken ubisoft launcher orgins vb gibi bi çok uygulamada oyun indiremez hale geldim format dısında bütün çözümlere baktım lakın hıc bırı ısımı gormedı bir program kurarken bile göz at diyip seçmek istiyorum uygulama...
Geri