Arama sonuçları: *

1. Clancy

9.000 TL'ye kadar mouse önerisi

1 hafta önce yurtdışında satışa sunuldu bile. Nisan ayı içerisinde Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.
  2. Clancy

Viper V4 Pro'yu beklemeye karar verdim. :kizginpeepo:
  3. Clancy

4000-5000 TL mouse önerisi

RAWM Leviathan ya da ATK X1 V2
  4. Clancy

5G Hakkında Görüşler

Sorunu doğru mu anladım bilmiyorum ama kesin konuşmamakla birlikte bildiğimi aktarayım. Bildiğim kadarıyla 5G ile fiber aynı şey değil. Fiber kablolu internet, 5G ise kablosuz bir teknoloji. Ama yanılmıyorsam aralarında şöyle bir bağlantı var: 5G baz istasyonları genelde fiber altyapıya bağlı...
  5. Clancy

5G Hakkında Görüşler

Herkese selamlar. Bildiğiniz üzere, kısa bir süre içerisinde 5G teknolojisinin ülke genelinde kullanıma sunulması planlanıyor. Sosyal medyada birkaç gündür çeşitli platformlarda bu konuyla ilgili farklı görüşler dikkatimi çekti. Özellikle 5G’nin yayacağı radyasyon nedeniyle kanser vakalarında...
  6. Clancy

Razer Viper V4 Pro Ne zaman Satışa Çıkar?

Valla ben de V4 Pro'yu bekliyorum ama henüz kesin geliş tarihi belli değil galiba.
  7. Clancy

Rawm Leviathan V4, 5 günde bozuldu - Wraith garanti süreci (İade Reddedildi - 10.04.2026)

Yok artık.. Hocam vallahi bence sizde bir bahtsızlık var. Teknoloji şans işi tamam ama sizde ekstra bir şanssızlık var. Leviathan V4'ü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
  8. Clancy

Herkese selamlar. Maksimum 9K bütçeye kadar mouse önerirseniz sevinirim. Sanırım kısa bir süre içerisinde Razer Viper V4 Pro Türkiye'ye gelecekmiş. Onu beklemek mantıklı olur mu bilemiyorum. El ölçülerim: 18x9 ve tutuş şeklim Claw Grip.
Geri