Arama sonuçları: *

1. C

Ölümden Sonra Yokluk Varsa Yaşamanın Amacı Nedir?

hiçbir şey yapmazdım varla yok olmam bir olurdu birde müslüman olmasaydım napardım diye hiç düşünmedim belki hırsızlık yapardım bilemiyorum
  2. C

bana diyosan ben elhamdülillah müslümanım sadece bir dine inanmaya kişiler ne cevaplar vericek onu merak ediyordum 1774708596 bu yaşadığımız dünyada en küçük şey bile bize etki ediyor ama öldükten sonra keyif aldığın mutlu zamanları hatırlamıyıcaksın mesela 1 yaşındayken yediğin dondurma senin...
  3. C

bir filmi izlereken biticeğini biliyorum ve bittiğinde benim için birşeyler ifade ediyor mesela 10 yıl sonra o filmden şeyleri hatırlayıp anımsayabilicem ama ölümden sonra hiç olmamış olucaksın doğduğun güne kadar hiç yoksan öldükten sonrada yoksun yani şimdi paşalar gibi hayat sürsen milyarder...
  4. C

Hepinize merhabalar arkadaşlar. Uzun bir süredir aklımda olan bir soru var. Ateistler ya da herhangi bir dine inanmayan kişiler, doğal olarak ölümden sonraki hayata da inanmıyorlar. Peki, ölümden sonraki hayata inanmıyorlarsa neden bu kadar çok çalışıyolar kendilerini zorluyolar. Bazıları...
Geri