Arama sonuçları: *

1. JBL Quantum 350 Wireless Kablosuz Kulaklık(Bluetooth yok)

Satılık JBL Quantum 350 Wireless Kablosuz Kulaklık(Bluetooth yok)

Çok kaliteli ses cihazları üreten bir firmanın JBL üretimi olan kulaklık oyuncular için wireless modelini çıkardı. Ürün fotoğraflarda göründüğü gibi temiz kullanıldı ve temizliği yapıldı. Kutu, fatura, ek belgeler ve garanti belgesi mevcuttur. Ürünün içeriğinde gelen tüm aparatlar ve kablo...
    2,500.00 TRY
  2. RampagePALM 36Tuşlu/USB/RED Switch Mekanik Klavye (kutu, fatura)

Satılık RampagePALM 36Tuşlu/USB/RED Switch Mekanik Klavye (kutu, fatura)

Rampage PALM 36 Tuşlu / USB / RED Switch Mekanik Mini Oyuncu Klavyesi 02.2021 tarihli sıfır alındı fatura ve evrakları her şeyi vardır. 1 kez tamir kendi servisinde görmüştür. Aktif kullanılıyor şuan fazlalık durumunda olduğu için satıyoruz. Mini oyuncu klavyesi diye mobil telefonlara uyumlu...
    900.00 TRY
  3. AMD R5 3600- GİGABYTE B550M AORUS E- CORSAİR DDR4 16 GB RAM 8x2

Comment by 'Relagius' on the classified ad 'AMD R5 3600- GİGABYTE B550M AORUS E- CORSAİR DDR4 16 GB RAM 8x2'

Merhaba, ilginize teşekkür ederim. Anakartım için talep ettiğim 4.000 tl nakitte yardımcı olurum. Ramlar Dual channel olduğu için 2 li paket halinde verilir. Onlar da 4k tl ama nakitte 3.500 yaparım işinizi görsün diye. Parçaları ayrı verme taraftarı değilim ama yardımcı olurum.
  4. R

❌İndirim Bitti! Gamebooster Km-11b Klavye Mouse 405 TL

saolasın kiral iş gördü zaten ürün belli klavyem arızalıydı
  5. AMD R5 3600- GİGABYTE B550M AORUS E- CORSAİR DDR4 16 GB RAM 8x2
    Satılmış

Satılık AMD AMD R5 3600- GİGABYTE B550M AORUS E- CORSAİR DDR4 16 GB RAM 8x2

TAKAS: NVİDİA YONGA SETİNİN 12 GB+ EKRAN KARTLARI 3080 VE 4060 VEYA ÜSTÜ BİR KARTLA TAKAS DÜŞÜNEBİLİRİZ. EKRAN KARTININ PERFORMANS TESTLERİ VE HALA DİRİ OLDUĞU SAHİBİ TARAFINDAN KANITLANMA ŞARTIYLA. Merhaba, Herkese Hayırlı Satışlar. (İLAN FİYATI TOPLU FİYATTIR, PARÇALARIN TEK SATIŞTA FİYATLARI...
    9,750.00 TRY
  6. R

Çözüldü✓ KULE tipi işlemci soğutuculardan en iyisi

eyvallah önerdiğin modelin siparişini oluşturdum. Herkese teşekkürler. Umarım güzel performans verir.
  7. R

eyvallah size bir sorum var. bu ürünlerde kasa fanı gibi fan büyüklüğü hızı(rpm) veya üfleme aralığına mı cok dikkat etmemiz lazım yoksa tüm olay bakır borularda en cok ve buyuk olan mı iyidir?
  8. R

Piyasada çok unnamed kule tipi fanlar mevcut bana da lazım. Kafam karıştı en çok neye dikkat etmem gerekiyor araştırırken ve en iyi markalar hangileridir hem fan gücü hem de kalite açısından yardımcı olursanız sevinirim. KULE tipi fanın takılacağı işlemci: Amd ryzen 5 9600x
Geri