Arama sonuçları: *

1. P

17 Yaşında KYC’siz İlan Platformu Geliştiriyorum: ApexBotic

1v kac bu arada (: 1774822695 ŞAKA BIR YANADA YATIN ZIBARIN ADMIN GELİCEK
  2. P

Kankam, Ross Ulbricht örneğini verip OpSec dersi kasman tatlıymış ama Ross'un 2011'deki 'insan hatasıyla' benim 2026 teknolojisiyle kurduğum 'matematiksel izolasyonu' bir tutman vizyonunun ne kadar dar olduğunu gösteriyor. Gel o 'balon sönme' seansını senin için teknik bir derse çevirelim: OpSec...
  3. P

Sadece index atabilcek sağda solda sql acgi varmi varmi la acik la acik varmi la diye gezniebilcegin bir yer sadece senin o minik kalın benim cia linux ma karşı çok ufak kalır (: hadi gel yarın acıyorum girersin siteye dd
  4. P

Dostlar, görüyorum ki teknik argümanlar bitti ve iş 'FBI kapına dayanır, Silk Road sahibi gibi olursun' korku filmi senaryolarına döküldü. :) Ross Ulbricht örneğiyle vizyonumu ezmeye çalışmanız çok nostaljik; ama Ross'un düştüğü hataları, bugün blockchain ve siber güvenlik teknolojileriyle...
  5. P

Zevk meselesi sizin bana atğınız her bir eleştiri benim sistemimi 1 adım daha öteye taşıcak tonlarca fikir veriyor yarın siteyi buraya atarim ilk ilan veren ol(: bakalim dedgin gibj bir sistemi
  6. P

Ben fikri veya eleştiri sundukları için cahil demiyorum tonlarca kanit sunmama ramen aynı şeyleri tekrarlamlarını örnek Türkiye vergi mevsuzu bunlari acıkladim ve örnek vermem ramen yine aynı şekilde yapan kişiler cahil diyorum 1774821693 Bunu içinde her seferinde güncelleme yapacaksin ama...
  7. P

Teknik analiz bilgine büyük patronların ne oldu? Hadi açıklasana bana burda smart Contracts sistemini? Bilgini yetmeyeceği şeylere mesaj atma elime sağlık de geç burdada kendini rezil etme çünkü şuan burdaki cogu kisi cahil bir topluluk 1774821335 Dostum, PayPal ve Papara örneklerin çok...
  8. P

Bu fikri degil suan yapım aşamasında yarın domain alıp hayata geçireceğim bir proje insanlık yapıp fikir almak istedim sadece yoksa kimsenin görüşüne ihtiyacım yok sistemim kusursuz ve cahilerin anlaymacagi kadar karışıktır
  9. P

cahil insanların anlayabileceği dilden yazıyorum işte (:
  10. P

,en iyi lisede okuman veya CENG öğrencisi olman sana sadece 'teorik' bir etiket kazandırır, 'vizyon' değil. Senin o 'büyük yazılım şirketi sahipleri' dediğin adamlar, devletten ihale bekleyen, hantal ve hiyerarşik yapılarla 20 yıl öncesinin ticaretini yapan kişiler. Ben ise 17 yaşımda, senin...
  11. P

Sistem belki o kadar iyiki bir gencin yapabileceğini bile inanmiyrosunuz demeki başarmisim(: demi 1774820520 Umurdami ki? Cahilerin yok yapmasin yok kara para yok şu demeleri ? Haylermiz topluga göre degsitiseydik ohooo bide bunların çoğu cogunluk kötü demi kötüdür mantığıyla çalışan kafaları...
  12. P

17 yaşında diyorsun da bu zamana kadar hangi biglieri sahipsin? Benim fikrim ve benim kod bilgim senin sayı sayma botlarindan 30 kat daha yuksek kalitede?
  13. P

Sen benim sistemimde bırak para koymayi ilan bile açabilcek kadar zeki oldunu sanmıyorum (: teknolojiden eksik kalmış ve saçma sapan hiç bir bilgisi olmayan bir insansın burda ne kadar teknik kanit da göstersem kyc siz sistem yok su sistem yok bu sistem yazdığım yazıları okumadın beli belki 30...
  14. P

Reisim, FBI ve Tether CEO’suyla akşam yemeği yemediğim sürece bu kadar aksiyon biraz fazla kaçmış sanki. :) Gel sana işin 'Global' mantığını son kez özetleyeyim, belki o 'hayal' dediğin şeyin dünyada nasıl çalıştığını anlarsın: Muhataplık Mevzusu: Tether benimle 'ortaklaşa' iş yapmıyor...
  15. P

TÜRKIYE DİYORSUN BEN TÜRKIYE BAZLİ CALİŞMADGIMI GLOBAL OLARAK SAAS HİZMETI VERDGIMI SÖYLÜYORUM GERÇI SEN ACABA SAAS NE CLOUD NE KOD NE HATA WEP 3.0 VEYA FREELANCER LIK NEDIR BILIRMISIN K
  16. P

gerçekten bir iş insanı olsan benim dediklerimden bir nebzede olsa anlamış olurdun ama bu ülkede cahil insanların türü çok oldu icin yapacak bisey yok sen lol oyma ben geleceğimi kuruyorum yarın bir gün ben değil sen ve senin gibi insanlar amelilik yapıp 3 5 kuruş kaznamaya calisicak bu ülkenin...
  17. P

Reisim, 'bir yere bağlı olmak' dediğin şey artık sadece bir sunucu (server) ve domain seçimine bakar. Ben fiziksel bir ofis açıp vergi dairesi beklemekten bahsetmiyorum; ben tüm dünyaya hizmet veren bir SaaS (Yazılım Hizmeti) platformundan bahsediyorum. Bugün dünyanın en büyük merkeziyetsiz...
  18. P

BU PLATFORM BIR BANKA DEĞİL BU PALTFORM BELI BIR ÜLKEYE BAGLIDA DDGIL GLOBAL KISACA "GLOBAL" ESKI KAFADAN ÇIKARSIN UMARIM(: 1774818306 Kankam, senin 'yaşın ilerledikçe anlayacağın şey; dünyanın artık sadece fiziksel ofislerden ve hantal bürokrasiden ibaret olmadığı. Sen yerel yasalarla ve...
  19. P

Blockchain Şeffaflığı: USDT (özellikle TRC20 veya ERC20 ağında) her işlemin cüzdan adresinden cüzdan adresine, kuruşu kuruşuna, saniyesi saniyesine kaydedildiği bir sistemdir. Nakit paradan bin kat daha izlenebilirdir. Merkezi Kontrol: USDT'nin arkasında Tether şirketi var. Eğer gerçekten büyük...
Geri