Arama sonuçları: *

• Users: AFK1
  • Order by date
  1. A

Kardeşlerim acil pc tavsiyesi

senin önerdiğin bir monitör var mı acaba, bu sisteme uygun, kalitesiz kaçmayacak ama çok pahalı olmayan?
  2. A

vallahi kardeşim zorlarsam zorlarım ama açıkcası en başta dediğim gibi 100 bin tl gibi bir şey düşünüyordum. Ama mesela Irai 119 binlik çok daha iyi dediği için, eğer yani çok daha iyiyse aradaki biri 104 bin biri 119 bin, aradaki 15 bin için zorlarım yani. O açıdan ne bileyim çok fark edecekse...
  3. A

yani şöyle burada tanıdığım bilgisayarcı var . götürür toplattırım. o noktada sorun yok açıkcası. sen bu 119 bin tl olan için mi en iyisi diyorsun
  4. A

kardeşim sağolasın öncelikle. kimseye negatif bir şey demiyorum haşa, sakın kimse yanlış anlamasın. senin bu önerdiğin sence hepsinden iyi mi?
  5. A

şimdi kardeşim semiramis benim sistem daha iyi diyor. Sen bu 99bin tl lik için mi 119 bin tl lik için mi daha iyi diyorsun semiramisin sistemden 1774866184 evey bunu da taksitsiz aldım. tek çekim. 9 ay taksitli dahi 24 bin küsur lira fark yazıyor zaten
  6. A

haydi haydi , bombayı bıraktın kardeşim :ROFLMAO: ben zaten anlamıyorum iyice kafam karıştı
  7. A

onu yine de takip edeceğim kardeşim bir ihtimal düşer mi diye. Muhtemelen mümkün değildir ama umut işte
  8. A

valla İrai yoldaş semiramisin önerdiği https://www.trendyol.com/game-garaj/elite-s1-amd-ryzen-7-7800x3d-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070ti-240mm-sivi-sogutma-freedos-oyuncu-oem-paket-p-962693894?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership sipariş ettim. Senin...
  9. A

bu arada bu pc yi adam eylülde 72 bin tl ye almış, vay anasını avradını arkadaş nasıl bir ülkede yaşıyoruz :oops:
  10. A

valla kardeşim benim monitör asus vp228. Dandik filan ama ben öyle çok kötü olmadığı müddetçe inanılmaz görüntü kalitesi arayan biri değilim. Ama bu kadar para verdikten sonra bari iyi bir monitör olsun noktasındayım. O açıdan 20 bini aşmayacak şekilde iyi bir şey tavsiye edebilirsen memnun...
  11. A

eyvallah kardeşim hepiniz sağolun varolun. Sizin gibi insanlar sayesinde bu millet ileri gidiyor :D Bu sisteme uygun çok pahalı olmayan bir monitör tavsiyen olursa ayrıca teşekkür ederim.
  12. A

pardon kardeşim 25 bin fazlaya yazacaktım. Tam olarak 128 bin küsur oldu. Bu arada gökdenizin yazdığı sistemi dizdim itopyadan, ona da anında zam gelmiş 104 bin tl oldu seninki ile aynı fiyata :oops: ben de afedersin göt korkusundan senin önerdiğini trendyoldan sipariş ettim hemen olurda...
  13. A

kardeşim bu 9 taksitle 55 bin tl fazlaya geliyor :ROFLMAO:
  14. A

anladım karışıklık olmuş o kısımda ben kasayı da haricen seçeceğiz sandım. Daha önceden neredeyse bu rakamların üzerinde fiyatlı boş kasa gördüğüm için sordum :)
  15. A

gökdeniz kardeşim bu soğutucu ile beraber 94 bin tl yapıyor. Benim kasam ve monitörüm idare eder. Ama bu sisteme kasa dahil mi acaba? eğer dahilse bu kasayı almasam mevcut kasam işimi görür mü yoksa bu parçalar için uygun kasada lazım mıdır? bir de monitörüm var ama mönitör için herhangi bir...
  16. A

ya çin tayvana daldı cip mip her şey fırladı, ya da vatan oturduğu yerden bu savaş uzar kararı verdi bize kitledi bilemiyorum
  17. A

aynısını yaşadım ben de ama emin olamadığım için yazmadım önce, yoksa haklısın ilk attığında 105 bin görünüyordu
  18. A

ben de tam onu diyecektim hocam 122 bin tl bana biraz fazla. Aslında size zahmet olmazsa bana bir tane sizin dediğiniz gibi 120-130k bir de mümkünse daha hesaplı bir şey önerebilirseniz duacınız olurum. Bir de mümkünse ikisi arasındaki farkı kalite olarak yine 10 üzerinden puanlasanız, benim pc...
  19. A

çok sağol dostum. Acaba bu pc örnek verdiğim oyunlar için ne seviyede verim verir. Yani 1-10 arası bir puan versen ne dersin?
  20. A

Arkadaşlar merhaba. Ben pc den çok anlayan birisi değilim. Ki güncel piyasayı da hiç bilmiyorum. Bilgisayarımın özelleri gıgabayte z170-hd3p-cf anakart, intel i5-6500 3.20 3201 mhz 4 çekirdek ekran kartı, 8gb ram .. Dediğim gibi piyasayı bilmeyen, pc den pek anlamayan biriyim. Müsaadenizle...
Geri