Arama sonuçları: *

1. F

Yeni sistem ho mu go mu

Ama hocam oeme ekleme yaptığım için öyle ssd 1tb olsun kasası beyaz tower olsun soğutucusu kaliteli olsun ekran kartı vs vs hani bi kasa alıp birdaha birşeyler eklemek para harcamak istemiyorum ben zaten çok anlamıyorum bir haftadır bakıyorum o nedenle benim kullandığım pc gtx 1950 mi ne hp...
  2. F

Yeni sistem ho mu go mu

Tam olarak öyle yaptım 1775034860 Benim herşeyim var laptop kullanıyorum ama 6 senelik tek ihtiyacım abartı olmadan yeni nesil bir oem kasaydı araştırmalarıma göre en makul dolu dolu bunu buldum diye düşündüm
  3. F

Yeni sistem ho mu go mu

Bende İncehesap oem kasalardan birini seçtim özelleştirdim
  4. F

Yeni sistem ho mu go mu

Bu zaten hazır kasa ben özelleştirdim hocam 1775033447 Hocam almadım daha son aşamadayım
  5. F

Yeni sistem ho mu go mu

Bende hp pavilion laptop var 6 senelik alacağım sistem beni uzun zaman idare etsin diye tekrar bi hocam ama bu da 5060 ve 8gb olanı arasından 12 bin fark çıkıyor
  6. F

Yeni sistem ho mu go mu

Varmı bi öneri toplama kasanız
  7. F

Yeni sistem ho mu go mu

İyi günler sistem hakkında düşünceleriniz nedir alınır mı
  8. F

Unlost Eco07 F/P kasa tavsiye

İyi günler herkese 6 senedir hp pavilion laptop kullanıyorum artık miladı çoktan doldu kasa almak istiyorum unlostun yeni paylaştığı kasa listelerinde unlost eco 7 olarak tanınan fiyatı 55 bin olan kasayı almak istiyorum hoşuma gitti sizce alınır mı ne gibi tavsiyeleriniz olur şimdiden teşekkürler
Geri