Arama sonuçları: *

1. S

Yeni setup topladım cool whine problemi

Gigabyte modelini kullanmaktayım ilk defa sistem kurdum ve ilk defa böyle bir şeye denk geldi
  2. S

Ben direk sol taraftaki kabloları taktım yanlış mı
  3. S

Evet birazda ben kurdum ama sese dikkat ediyorum açıyorum çıkarıyorum kulaklığı sadece o sesi dinlemeye bırakıyorum kendimi eğer bu genel olarak ekran kartlarında varsa içimi bir nebze de olsa rahatlatırım diğer türlü tiksinmeye yakınım 1774941031 Şöyle ki power iadesinde cool whine sebebiyle...
  4. S

14 gün geçmese bile idefi*x servis onayla rapor istediğini belirtti en kötü ihtimal delirip tüketici haklarına vs de başvuracağım ama sorun ekran kartında mı 😂
  5. S

Bu durumda ne önerirsin ekran kartını idef*x den aldım sin*rji mağazasından ama ilgilenmiyorlar iade de de zorluk çıkarıyorlar power değişimini beklerken iade süresi doldu ne yazıkki kasayı hazır da almadım ki aldığım yere götürüp kontrol ettireyim, power da olacağını da düşünmüyorum artık ben...
  6. S

Yardımcı olun kafayı yiyecek duruma geldim en son sinirlenip ya kırıp atacağım
  7. S

Merhaba dostlar Yeni topladığım sistemde coil whine (zırıltı) problemi yaşıyorum ve yaptığım denemelere rağmen çözemedim. Süreci kronolojik olarak anlatıyorum: Sistem: - CPU: Ryzen 5 7500F - GPU: RTX 5060 Ti Gigabyte Eagle OC - Anakart: Asus Prime B650M-R - RAM: 16 GB - 750 w msı...
Geri