Arama sonuçları: *

• Users: czar2
  • Order by date
  1. C

13 bin TL - 2K monitör önerisi

Oled monitörler gördüğüm kadarıyla 20k'dan başlıyor. O kadar param var fakat bi monitöre o kadar çok para harcamak içimden gelmiyor açıkçası. Bütün gün bilgisayar başında olan biri değilim.
  2. C

ben de hakkında kötü yorumlar okudum. Düşük ms ve çok aşırı yüksek HZ gibi olaylar ilgimi çekmediği için çok yatkın değilim ona zaten. Gördüğüm renkler, panelin kalitesi 1. önceliğim... Sizin var mı bi öneriniz?
  3. C

Merhaba, Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar, nadiren de olsa film izlemek ve evden çalışırken iş bilgisayarını bağlamak için (normal ofis işi resim editlemek yok) "2K - 27 inch" bir monitör arıyorum. Önceliğim kesinlikle görüntü kalitesi/keskinliği, LoL dışında rekabetçi oyun oynamam o yüzden...
  4. C

Yardım 27 inc 2K Monitör Önerisi (2026)

Hocam monitör aldın mı? Aldıysan ne aldın memnun musun? Ben de Asus xg27acs düşünüyorum.
  5. C

Aklımı çok karıştıran monitör tavsiyeleri (10-13bin tl arası)

dostum aynı durumdayız, ben de 2k oyun ve iş için bir monitör arıyorum ve bütçem 10-13k. https://www.sinerji.gen.tr/philips-evnia-27-27m2n3501pa00-beyaz-260hz-03ms-hdmidisplayport-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266 Herkes yukardaki 260HZ Philips monitörü öneriyor, fakat benim için kaç...
Geri