Arama sonuçları: *

• Users: Haun
  • Order by date
  1. H

Sistemim için upgrade yapmalı mıyım?

İlgin için çok teşekkürler bir araştırmasını yapayım o zaman.
  2. H

Bir işlemci ve ekran kartı parasında sistemi tamamen yükseltmiş oluyorum gibi o zaman
  3. H

Elimdekileri çıkardığımda ortalama ne kadar bütçe eklemem gerekir onu kestiremiyorum hiç fikrim yok 2. el piyasasından.
  4. H

Tahmini ne kadar bir bütçe çıkarmam gerekir böyle bir senaryoda bir bilginiz var mıdır acaba?
  5. H

Tamam çok teşekkürler vakit ayırdığın için.
  6. H

x3d olan işlemciler render üzerinde pek performans açısından iyi değil diye duymuştum. 5600 ile 5700x arasındada 2 çekirdek daha fazla oldugu yazıyor. Render da daha iyi sonuç vereceğini tahmin ediyorum. 5700x ile 5060ti 16gb hem lumion kullanımı hemde rendere yükseltmiş olur muyum? Ekstra...
  7. H

1775166217 5700X nasıl olur 5060 ti 16 gb ile psu destekler mi yada darboğaz yapar mı?
  8. H

Desteğin için teşekkürler. AM5 soketine geçmek bu fiyat bantlarına mantıklı mı yoksa am4 üzerine upgrade yapmak mı mantıklı?
  9. H

Arkadaşlar herkese merhaba. AMD Ryzen 5 5500 (6 Çekirdek / 12 İzlek) NVIDIA GeForce RTX 3060 8GB ASUS Prime B450M-K II (AM4 Soket) Bellek (RAM)16GB (2x8GB) Crucial Ballistix 3200MHz DDR4 CL16 GameGaraj Pollux Mesh 650W 80+Bronz Rainbow Mid Tower Kingston 500GB SNV2S/500G Serisi NVMe M.2 SSD...
Geri