Arama sonuçları: *

1. Z

Kasaya dokununca elektrik çarpması

Akım korumalı prizi Teknosa dan aldım Preo marka sıfır.Elektrikçi baştan sona hat çekti evde yoktum kontrol etmiştir sanırım.Kasayıda bilgisayarcıya verdim oda voltaj ölçümü yaptığını kaçak olmadığını söyledi ve termal macun yenilemiş.Yani baya masraf yaptım ne yapacağım bilmiyorum.
  2. Z

Teşekürler yardım için.
  3. Z

Statik elektrik olabilir mi ?
  4. Z

Sistem eski 7 yıllık.Bilgisayarcıda termal macun değişimi oldu onun dışında bir değişiklik yapmadım.Yani sorun yeni.
  5. Z

Malesef evde değilim foto çekemem.Ama deneyimli iyi bir elektrikçiydi.Yapılacak pek bişe kalmadı sanırım.
  6. Z

Elektrikçi çağırıp topraklama hattı çektirdim sıfırdan.Fakat değişme olmadı.Statik elektrik demişsiniz her açılışta statik elektrik çarpması yaşanır mı ? Bu normal midir ?
  7. Z

PC y, açınca sıkıtıntı yok biraz youtube da video izleyince zorlayınca çarpıyor.Boşta iken sıkıntı yok.Statik elektrik belirli aralıklarla çarpar mı ?
  8. Z

İyi günler arkadaşlar. 2700X MSI 470X anakart ve 2070'li bir sistemim var. Sorun şu ki kasaya Power tuşunun oralara dokununca elektrik çarpıyor. PSU sıfır yeni değiştirdim prizde topraklama var ve 4'lü pirizi sıfır aldım ve akım korumalı. Sizce sebebi ne olabilir?
Geri