Arama sonuçları: *

1. quecyy

CS2'de hilecilerden kurtulmanın yolu övgüler mi? Birlikte test edelim.

Yeni hesapların hiçbir kurtuluşu olmadığını düşünüyorum, MM ve Yoldaş şu anda sadece 3. parti yazılım kullanan kişilerin Premier'e erişebilmek için rage ayarlarda rushlayıp kapılardan vurduğu bir hal aldı. Deathmatch gibi ara modlar zaten botlardan geçilmiyor.
  2. quecyy

Özel mesaj yoluyla giriş yapabileceğin bir kod gönderiyorum, müsait olduğunda test edip geri dönüş sağlarsan çok sevinirim; dün akşamdan itibaren test eden herkesten olabildiğince belirli bir dönüş aldıktan sonra, havuz hesapların kalitesini yükselterek ikinci bir teste geçireceğim. 1776095863...
  3. quecyy

Doğru bir noktaya değinmişsin. Valve'ın mevcut algoritması artık oldukça gelişmiş(şüpheli) durumda(CSGO'da ki övgü gönderme prensiplerinin CS2'de daha kontrol altına alınması v.b). Bir hesaba kısa sürede çok fazla etkileşim yüklenmesi profilin doğal akışına uymadığı için sistem tarafından...
  4. quecyy

Oyun içi harcamalar, yıllık rozetler ve satın alınabilir pinlerin övgüyü etkilediği benim gözümde kesin durumda zaten ancak övgüyü de buna dahil edebilecek bir prensip hazırlayabilirsem; hizmet olarak sunmak, daha da iyi olacaktır.
  5. quecyy

Steam profili bağlantısını 64 ID'ye çeviren kısımda ufak problemler var, 64 ID ile denersen çalışacaktır; başlatmadan önce havuz hesapların toplandığı sunucuya giriş yapmayı unutma.
  6. quecyy

Eğer ki testlerden sonra da karşılaşmalar aynı şekilde devam ederse Steam profillerinde olan"+rep" gibi, tamamiyle görüntü amaçlı bir sayıdan ibaret oluyor ki bu durumda da senin bahsettiğin şekilde algıyı değiştirip; şüpheyi azaltabiliyor ancak sistem prensibinde(çalışan bir yasaklama sistemi...
  7. quecyy

Özel mesaj yoluyla, test edebilmen için bir giriş kodu gönderdim; şimdiden teşekkürler.
  8. quecyy

Övgü botu normal bir kullanıcının eşleşmesini veyahut çevre parametrelerin kalitesini arttırmıyorsa; şüpheli değerlerin bastırılmasında nasıl kullanılabilir ki? Sonuçta round başı hasar değerini, isabetli mermilerin vücudun hangi bölümüne denk geldiğini değiştirmiyor. Bu şekilde bakılırsa, övgü...
  9. quecyy

"Kişisel Oyun Verisi" kısmından size övgü gönderen havuz hesapların özelliklerini kontrol ettiniz mi, bahsedilen bu "Övgü (Commend) almak güven faktörünü yükseltir" efsanesi belki de buna bağlı olabilir mi?
  10. quecyy

Merhaba arkadaşlar, CS2'de güven faktörünün düşük olması sebebiyle karşımıza gelen hileciler veya toksik oyuncular hepimizin malumu. Ben de bir yazılım geliştiricisi olarak, bu soruna bir nebze çözüm olması için bir Commend (Övgü) Botu projesi geliştirdim. İnternette "Övgü (Commend) almak güven...
Geri