Arama sonuçları: *

1. T

Ryzen 5 3500X Ekran Kartı Önerisi.

bence de işlemci yükseltmesi lazım ama çok istiyorsan 4060 bütçe yoksa rx 6700 ama ben hep şey öneririm alacaksanız illa ekran kartı en yenisinin en düşüğünü seçin hem güncel hem dengeli olacaktır en önemlisi yeni özellikler ve mimari 5060 almak gibi ama tabi ki almayın cs2 için
  2. T

Çözüldü✓ **9060 XT VS 7900 GRE**

hocam sırf 9060 xt kullanıyorsunuz diye böyle demiyorsunuz değil mi :D
  3. T

Çözüldü✓ **9060 XT VS 7900 GRE**

Sizce alsam hangisini alayım? uzun vadede en güzeli hangisi fiyat olarak 1'2k fazla GRE ama değerse fiyat farkına alabilirim.
  4. T

Çözüldü✓ Doğru işlemciyi bulmak

7500x3d düşünüyorum da tüm sistemi değiştirmek de istemiyorum am5 için 1776455637 hali hazırda 5600 üm var ne düşünüyorsunuz uyumlu mu darboğazdır falan
  5. T

Çözüldü✓ Doğru işlemciyi bulmak

Selamlar ileri ki zamanlarda kendime rx 9060 xt almak istiyorum 2. nci elinden temiz bir tane. Yanına hangi işlemciyi alsam mis gibi gider? 2k da oynayacağım fp ama güçlü gayet uyumlu bir öneri
  6. T

Çözüldü✓ En güzel monitör markası

günün sonunda bahsedilen aoc modelini alma kararı aldım. Alacağım muhtemelen çok uzun bir süre sonra çünkü şuanda yoğunlaştığım şey sistemi tamamıyla yenilemek uzun bir süreç ama aldıktan sonra fikrimi yazarım foruma.
  7. T

Bilmiyorum valla hocam eski laptopumda va paneldi hafif yandan bakınca görüntü hüsrana uğratıyordu o kadar fiyatı az olsun takıntımda yok bilemiyorum yani
  8. T

va değer mi ki sağlam renkler için almaya ghosting problemi var diyorlar ayrıca yandan bakınca kararan tip yanlış hatırlamıyorsam bu 1776445678 eğer bütçemi zorlayabilirsem belki olede yönelirim 15k dediğim maks yani eğer 15k da çok çok iyi model varsa alırımdan dedim şimdi 10 bin lira bandında...
  9. T

rekabetçi tercihim değil. ips alacağım oledi çok gereksiz pahalı buluyorum yeni bir teknoloji zaten. hikayeli oyunları oynarım genelde aradığım şey zaten ips in mümkün olabildiğince en kaliteli sağlam renk kalitesi bütçe 15 bin 2k 27 inçlik öneriniz nedir acaba bana en uygun
  10. T

bütçeyi arttırıp g5 mi alsam samsungun oled çünkü
  11. T

2k tercihim
  12. T

ya renkler falan sağlamsa alırım tabi hz değeri gözümü kandırmasın renklerin sağlamloığı var ekranın sağlamlığı var ölü piksel gibi kronik sorunları var mı acaba
  13. T

hz değeri fiyatına göre iyi ama ktc ilk kez duyuyorum yani arkası sağlam değil gibi duruyor markanın
  14. T

Selamlar. 1080p monitörüm var samsungun 144 hzli. Yeni bir monitör almak istiyorum ama marka tercihi konusunda soru işaretleri var kafamda. Size göre hangi marka açık ara dayanıklı fp ve beni yarı yolda bırakmaz tabi kalite de burda bir unsur. ben lg markasından satın almayı düşünüyorum.
  15. T

Çözüldü✓ Rx 7800 xt almaya değer mi?

ryzen 5 5600 var 2k da ne kadar götürür ki ekran kartını aldıktan sonra
  16. T

Çözüldü✓ Rx 7800 xt almaya değer mi?

Selamlar. Rx 580 kullanıyorum yükseltme yapmak istiyorum 2k oynamak istiyorum. Rx 7800 xt ikinci elinden almak istiyorum. Değer mi yani güçlü bir alternatif var mı ya da daha fp bişey merak ediyorum yardım ederseniz sevinirim.
Geri