Arama sonuçları: *

1. M

Xmp Profili Açarsam Sorun Olurnu

Bios dan xmp profilini açarsam sorun olurmu anakart MSI b550m öyle bişi bazı yerlerde okudum açınca ekran gelmeme sorunu fln oluyormuş yardımcı olurmusunuz açarsam sorun olurmu
  2. M

Valoda FPS Kaybi Yardımcı Olurmusunuz

Yardımcı olun ya niye böyle 200 lere dusuyo
  3. M

Valoda FPS Kaybi Yardımcı Olurmusunuz

Ryzen 5600 rtx5060 ti var valoda ilk gün 400 380 den assa FPS alimiyordum ama şimdi FPS de 300 250 lere kadar düşüş var sürücü de güncel daha yeni guncelledim bu FPS kaybi neden var yardımcı olur musunuz.
  4. M

Sizce Hangisi Yardımcı Olursanız Sevinirim

A27 nasi hocam sizce
  5. M

Reisim A26 note 15 den üstün cihaz dimi kalite farkida vardır heralde
  6. M

18 fln reisim
  7. M

Reisim yanlış yazdım başta a yerine s yazmıştım duzenleyince düzeldi a serisi olacak s serisi tabii ki uçurum fark var
  8. M

S değil A26 5 G olacakti 😂
  9. M

Redmi note 15 mi almalıyım yoksa Samsung a17 5 G yada A26 G mi Fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.
  10. M

Klavyede Sorun Var Yardim Edermisiniz

Klavyede capslock acikken küçük yaziyo kapalı iken buyuk yaziyo nasıl düzeltebiliriz yardımcı olur musunuz.
  11. M

Vitrus Gamepad Sorunu

Gamepower vitrus aldım sol analog da sorun var tam daire cizemiyo sol capraz tam gitmiyo hafif basitirnca gidiyo bu sorunu yaşayan varmı nasi giderilebilir bu sorun.
  12. M

Trendyol İndirip Kodu

Bitane daha varya ondan alcam gamepower vitrus du heralde
  13. M

Trendyol İndirip Kodu

Trendyol dan gamepad alacağım indirim kodu lazım.
  14. M

47 Bin TL Lik OEM Paketim

1787869725 Evet,bu paralara dediğin sitemlere rastlamadım.
  15. M

47 Bin TL Lik OEM Paketim

İslemci:ryzen5600 Ekran kartı:MSI rtx5060ti 8gb Ana kart:MSI PRO B550M-B Ram:16gb ddr4 3200mhz SSD:512 GB Kasa ve güç kaynağı fazeonun bitane modeli 650 w Fiyat performans olarak nasıl sizce
  16. M

Ddr4 Sistem Oyun Odaklı Kaç Yıl İs Görür?

Ddr4 bir sistem almayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5600 düşünüyorum.Ekran kartında ise rx9060xt 8gb düşündüm. Fifa valo tarzı oyunlarda kaç yıl is görür?
  17. M

Ddr4 Sistem Oyun Odaklı Kaç Yıl İs Görür?

Ddr4 bir sistem almayı düşünüyorum işlemci olarak ryzen 5600 düşünüyorum.Ekran kartında ise rx9060xt 8gb düşündüm. Fifa valo tarzı oyunlarda kaç yıl is görür?
Geri