Arama sonuçları: *

1. İ

🔥İndirim Adidas Ayakkabilar %50 İndirimli +300tl Kupon

teşekkürler ama 45 numarada %50 yok oluyor 💔
  2. İ

Anneye Telefon Önerisi ?

😅 onun için ne kadarlık harcama yapması lazım ucuz ve garantili istemiştin kalan parayla saksıda çiçek alırsın veya anne oğul yemeğe çıkarsın
  3. İ

Anneye Telefon Önerisi ?

https://www.vatanbilgisayar.com/outlet/xiaomi/cep-telefonu-modelleri/ bunlarada baktın mı
  4. İ

Amd Ryzen 7 9800x3d Yanıyor.

odaya klima alıp kasayı klimanın önüne durava montelesin daha kârlı 20 k ne 😂
  5. İ

Samsung Ürünlerine Zam Gelebilir, İşçiler Ekmeğinin Peşinde..

yolunu umarım sadece memur maaşı ile gezerektir 😂 yeterince görevi kötüye kullanan var zaten
  6. İ

Anneye Telefon Önerisi ?

Türkiye Garantili veya ikinci el fark ediyor mu
  7. İ

Samsung Ürünlerine Zam Gelebilir, İşçiler Ekmeğinin Peşinde..

sendika olmasa devlet devletliğini yapıp işçi haklarını korusa denetimlerde filan bağış dönmese keşke madenciler 6 ay maaş alamıyor diye eylem yapıyor sermayeye baskı yerine madenci dövülüyor öyle garip bir ülke
  8. İ

Defacto Kız Elbisesi 137 Tl

harika zamanla teşekkürler ☺️ dayılık görevini yerine getirmiş olurum 😂
  9. İ

❌İndirim Bitti! 6999 Tl - Vatan Mağaza -Huawei Matepad Air 8gb 128gb- Teşhir Olabilir

bu teşhir üürünlere nasıl bakabilirim İzmir'de ki mağazalarda belki işime yarayan ürün vardır ikinci elde dolandırmaya çalışan çok oldu çünkü
  10. İ

🔥İndirim Ryzen 7 9800x3d N11 19.566tl Maximum 3 Taksit

https://www.n11.com/kampanyalar/tik-hizinda-indirim kuponu buradan aldım 750 TL bulamayanlar için
  11. İ

Öneri Amazon ve Magic Teknoloji Kandırmacası

gerçekten harikasınız iade edicem ama alıcıya dikkat edicem MAGİC TEKNOLOJİ den bir daha asla
  12. İ

gigabyte x870 gaming wifi 6 9800x 3d rtx 3090 64 gb ram 3090 bazen fazla yükleniyor diyorlar onun için yüksek bakıyorum
  13. İ

ettim de pek oralı olmadı yasa kanun her şey çok güzel ama uygulamaya gelince işe yaramıyor sinir bozucu iade etsem ATX 3.1 8.700 Tl ye bulurmuyum onu düşünüyorum
  14. İ

jelatin üzerinde artık dicemde dediğin gibi iadede açmış tekrar jelatin yapmış olabilir iade yapıyorlar ama uluslararası satışlara normal ürün bana bunu gönderince değişim istedim yok dediler. Heralde Türkiye vatandaşlarına yok sanırım THH harici yapmam gereken bir şey var mı?
  15. İ

Amazon üzerinden psu satın aldım indirimdeydi MAGİC TEKNOLOJİ satıcıydı bana gelen ATX 3.0 ama aldığım 3.1 satıcı güvenilirliği forumda da sorgulanıyor tüketici hakem heyetine şikayetde bulundum diğer alıcalarında dikkatli olun bir işin garip tarafı uluslararası alıcılara ürün olduğu gibi...
  16. İ

Yardım Redmi Note 13c Imeı Nasıl Atılır

yasa dışı konu olduğu için kimse cevap vermez nette de İngilizce ve rusça bir şey çıkmazsa telefoncuya gitçen mecbur
  17. İ

En Ucuz Sistemi Bulmak İçin App Geliştirdim: enucuzsistem.com

bende çok kastı işlem yapamadım Android telefon girdim
Geri