Arama sonuçları: *

1. X

5500TL Monitör Önerisi

bize sunduğun ilana bakarsan ilan başlığında pivot yazıyor bu şimdiki attığınız cihazla bizlere öneri olarak sormuş olduğunuz cihaz aynı değil iyi akşamlar
  2. X

Telefonda arada bir wifi kopuyor

aklıma gelen başka bir çözüm yok malesef umarım çözüm bulursunuz
  3. X

dediklerimi deneyebilirsin ayrıca farklı cihazlarda deneyip bu sorunun olup olmadığını kontrol edebilirsiniz yoksa sadece sizin cihazınızdamı var bu sorun bunu tespit edip diğer dediğim çözümleri deneyebilirsiniz
  4. X

5500TL Monitör Önerisi

eğer herz sorunun yoksa kesinlikle gigabyte çok daha iyi diyebilirim tepkime süreci ve panel kalitesi olarak çok daha kaliteli
  5. X

Hp Omen 16 Işık sızması dert edilmelimi?

merhaba normalde ilerleyecek bir sorun değildir fakat paylaşmış olduğunuz resimden görüyorumki işaretlediğiniz yer haricinde alt kısım özellikle sol alt kısımda çok fazla ışık sızması sorunu var bunları nasıl kontrol edip ülkemizde sorunsuz diye satıyorlar anlamış değilim emin olabilirsiniz...
  6. X

merhaba 5ghz bağlantı sadece aynı odada ve modeme çok yakın yerlerde sadece sağlıklı olarak kullanabilirsiniz eğer modemden uzakta iseniz ara ara kopması çok normaldir 5ghz yapısı gereği böyledir ayrıca modem ayarlarınızdan modemin arayüzüne girip 2.4 ghz bağlantı kanalını 1 6 11 bu kanallardan...
  7. X

Max 15K İş Bilgisayarı Tavsiyesi Verirseniz Sevinirim?

kurumsal marka kasalardan kesinlikle uzak durmalısın çok sağlam cihazlardır bu tartışmasız fakat kullanmış oldukları donanımlar örnek vermek gerekirse anakart fan özellikle power supply bunlarda herhangi bir sorun yaşarsan bozulan parçasını bulman çok zor ve masraflı olacaktır kesinlikle...
  8. X

Kasa Temizlemek İçin Solüsyon önerir misiniz?

contact spreyler var fakat kesinlikle detaylı temizlik yapacaksanız bunu ev kullanıcılarına önermiyorum üzerinizdeki statik elektrik bile donanım bileşenlerinize zarar verebilir aklınızda bulunsun bu tür elektronik ürünlere temas etmeden önce kesinlikle varsa bir eldiven kullanmanız yoksa eğer...
  9. X

Hangi anakartı seçmeliyim?

gigabyte x870e anakart kesinlikle diğer anakartların chipset b850 chipsete sahip hemde anakart konmapanet olarak çok daha sağlam diğer markalardan
  10. X

Ekran kartı ve uyumlu güç kaynağı önerisi

850w minimum 1000w tercih edebilirsiniz gold veya bronze sertifikalı power supply fakat yerinizde olsam kulaktan dolma bilgilerle kesinlikle 5060 serisine o parayı vermezdim sanırım size bilgiyi veren editörler rx serileriyle karıştırtı veya laptop cihazlarla karıştırdı amd ekran kartları şuanda...
  11. X

Max 15K İş Bilgisayarı Tavsiyesi Verirseniz Sevinirim?

4.nesil i5-7.nesil i5 veya i7 kasalara bakabilirsiniz hdd ssd olmasına dikkat edin harici ekran kartı olarak 8 gb olursa kaçırmayın o fiyatlara
  12. X

3 monitör arasında kaldım hangisini almalıyım sizce

alienware hepsinden daha iyi
  13. X

Okullardaki Akilli tahta harici usb yi görmüyor

sizin bilgisayarınızın veya akıllı tahtanın gpt olup olmamasıyla yaşamış olduğunuz sorunun hiç bir alakası yok birşeyi yanlış veya eksik yapıyorsunuz veya akıllı tahtanın satıcısı ile görüşüp destek alabilirsiniz iyi günler
  14. X

Okullardaki Akilli tahta harici usb yi görmüyor

merhaba öncelikle farklı usb portlarına takmayı deneyebilirsiniz olmazsa rüsus programı ile mbr olarak iso hazırlayıp flash diski böyle deneyin belki akıllı tahta yazılımı içerisinde dışardan girişlere bağlı koruma programları olabilri örnek vermek gerekirse deep freeze programları gibi kolay gelsin
  15. X

Çok pahalı olmayan android tv istiyorum ne almalıyım

merhaba öncelikle artık full hd tv alınmaz yazık günah o para full hd tv cihazlara verilmez 4k cihazlara bakın derim bütçenizin üzerine biraz daha ekleme yaparak 4k tv alın derim ben seg veya vestel ikiside verstelin ürünleri yıllardır kullanıyorum evimde en ufak sorun yaşamadım hem tv hemde...
  16. X

PC almak için doğru zaman mı?

bence mantıksız o işlemciye yatırım yapman yinede sizin düşüncenize kalmış bir kere o işlemciyle o ekran kartı uyumu bile bana göre doğru değil çok yanlış bir seçim olur tavsiyemem alınmaz helede o fiyata asla alınmaz
  17. X

PC almak için doğru zaman mı?

kesinlikle çok yanlış bir zaman şuanda hiçbirşey alınmaz elektronik adına fiyatlar okadar dengesizki bence aciliyetiniz yoksa biraz daha bekleyip güncel ddr5 sistemlere yatırımınızı yapın diyebilirim
  18. X

Çözüldü✓ 9700x - 9070xt bileşenli sisteme psu ve anakart tavsiyesi

merhaba minimum 850w tercih edebilirsin bu ekran kartları için ileriye dönük bir şey olsun istersen 1000w gold platium yeterlidir bu sistem için
  19. X

Kasa ve işlemci fanı hızlı dönme sorunu

merhaba bios ayarlarındaki akıllı modu devre dışı bırakıp deneyin birde bunun dışında eğer fan blogu işlemci üzerinde tam temas etmiyorsa genelde bundanda kaynaklanabilir birde bunları kontrol edip deneyin
  20. X

CPU Stres Testi Sonuçlarım

komple söküp size değiğim gibi uygulayın dikkatli bir şekilde hem fanın altını hemde işlemci üzerindeki termal macunu temizeleyip dediğim gibi uygulayın birde öyle bakın
Geri