Arama sonuçları: *

1. M

Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

39 bin dostum illa indirim gelirde biraz estetiğe önem veriyorum
  2. M

Gigabyte Aorus RX 9070 XT Alınır mı??

Azda olsa indirim var kart nasıl kullanan varmı biliyorum 6 7 kyaa düşük modellerde var ama alınca güzel bir şey almak istiyorum
  3. M

Vatan Bilgisayar İndirim Ekran Kartı

Yanlışlıkla olmadımı o ya zor gibi qma inşallah düşer
  4. M

Haklısın soğutma farkı görünüş dışında farkı Yok hocam ama görünüş işte ne bileyim
  5. M

Hocam bu arada paraf varsa 2k cashback atıo bilginize 50k üstü 5k görmüşsünüzdür zaten
  6. M

45 den 40a inmiş yani xfx quicksilver kaliteli kart sonuçta bence fiyatı iyi pulse almaktansa
  7. M

XFX QUICKSILVER RADEON RX 9070 XT GAMING 16GB GDDR6 256Bit AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar https://share.google/ehd3YMDk68z7FDv3q Bunun gibi hocam önceden galiba yanlışlıkla %20 ek indirime girmiş ama buda iyidir
  8. M

Bazı modellerde indiirm var hepsinde değil
  9. M

Beyler gene girmiş kapın Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Vatan Bilgisayar https://share.google/eQPfOhaAMc5LAgu8Q
  10. M

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar'da Bazı Ürünlerde %20 İndirim

Ya o kadar pişmanımki o 9070xt yi almadığıma hay kafamı neyse artım başka indirim bekleyeceğiz inş tekrar girer indirime 1784575511 Saat 11de girmiomuya
  11. M

Bugün olur inşallah ya 1784567246 Sizce bugünde olurmu
  12. M

Nasıl Ram,Pişman Olurmuyum?

Peki seri no farklı ama model aynı modelden kastım şu bi kod gibi harf rakam karışık olan kısacadı seri no farkkı olsa sorun olurmj
  13. M

23.5 1784553899 32gb
  14. M

Merhaba şuanda yeni gelen lexar thor 2nd gen 6000mhz cl36 ramler var pişman olurmuyum
  15. M

Şimdi bu vatan bugun tekrar olabilir çünkü dünden önceli günde vardı xfx rx9070 xy alacaktum alamadım inş gene olur
  16. M

CPU Ledi Yanıyor Yardım!

Beyler sakin sadece kasanın rengi merak ettiğim için açtım ve merak ettim neden olduğunı
  17. M

CPU Ledi Yanıyor Yardım!

Dram normal olarak yanıyor yok çünkü evet oda yanıyor
  18. M

CPU Ledi Yanıyor Yardım!

Merhaba sistemde şuanlık ekran kartı ve ram yok sadece kasayı açmak istedim meraktan ama vga yanmıyor cpu yanıyor anlamadım gitti ekran kartı ve ram takınca düzelirmi?
  19. M

Tekrar Kasa Toplayacağım Yardım!

Merhaba bende şuan 5060 ti 16gb 1tb ssd 16gb ram ryzen 5 7500f birde b840 anakart var bir süre kullandım ve tekrar toplamak istiyorum biraz üstünw koyup tekrar toplıyacağım bunu sattıktan sonra sizce ne yapmalıyım ramleri 32 yapmayı planloyorum ekran kartıda biraz düşmeyi planlıyorum
  20. M

%60 klavye alacağım ne alayım?

Ya güzel ama blue istemiyorum baika ne önerirsiniz
Geri