Arama sonuçları: *

1. burakBey54

Mobil Uygulama Fikri

Selamlar, bir süredir uygulama yapıp playstore'a yüklemeyi düşünüyorum fakat yenilikçi ve yaratıcı fikirler gelmiyor aklıma. Bunları bulabileceğim ya da keşke şöyle bir uygulama olsa diyebileceğiniz fikirler var mıdır?
  2. burakBey54

🔥İndirim Enermax Lıqmaxflo ARGB 360mm 2.999tl

2800'e segotep beaced 360mm almıştım LCD ekranı vardı, karşılaştırma olarak hangisi daha iyidir bilmiyorum. 9700x'i güzel soğutuyor. Tipi de fena değil ama sıvı soğutma olduğu için tavsiye etmeye korkuyorum😂 1784885524 Biri 240 biri 360mm ama
  3. burakBey54

Yardım Yayın İçin Kamera Önerisi

İstek yolladım discorddan
  4. burakBey54

Oranın kitlesi nasıl
  5. burakBey54

Xiaomi 14t Pro. Güzel kamera valla işimi görüyor
  6. burakBey54

Alırsın seviyorsan da karşılığı olmazsa illaki bırakırsın. İzleyicin kaç
  7. burakBey54

Eve geçince haberleşelim 7de olur mu
  8. burakBey54

Şu an işteyim 6da çıkarım 7 gibi açarım
  9. burakBey54

Evet
  10. burakBey54

Öyle de monitörün boyutu sıkıntı ndkdndjd. 1080'e parse edemiyorum. Mecbur monitör alacam sanırım
  11. burakBey54

Kick
  12. burakBey54

Ekran boyutum 3440x1440. 2k yayın yapmak istiyorum fakat sürekli bağlantı kopup tekrar bağlanıyor. Sebebini anlamadım 720pye indirdim 1783516560 Kick'te açtım. burakstdev
  13. burakBey54

Evet biraz ısınıyor ama 2 saatten fazla yayın açmam herhalde. Açarsam da kamerayı kapatırım bi süreliğine 1783516509 burakstdev
  14. burakBey54

Şu an tek sıkıntı yayına giren durmuyor😂
  15. burakBey54

Evet droidCam ile hallettim, evde tripod da vardı ona koydum fena durmadı. Yayının linkini atabiliyor muyum acaba yasak mı burada
  16. burakBey54

Güncelleme: para vermedim telefonun kamerasını bağladım iş görüyor şimdilik 😂
  17. burakBey54

Hobi amaçlı yayın açmayı planlıyorum 2k civarına işimi görecek bi kameraya ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
  18. burakBey54

Yardım 9070xt VRAM Sıcaklığı Normal mi?

Yav psudan gelen pinler değişikti 😂. 6+2 şeklinde 2li geliyordu yanlış hatırlamıyorsam. Değişik bi kablo kalabalığı oldu. Zaten ilk kablolamam buna da şükür 1783383672 Aynen koyacam, direkt kasanın kendi fanlarını aynısını mı alsam diyorum. Bir de reverse mü almam faydalı olur yoksa normal mi
  19. burakBey54

Hahahha yok hocam fitgirl geçti artık ya 1783383176 Saracak oyun bulabilecek miyiz anlamında dedim 1783383192 Bugün kick'te yayın açtım deneme amaçlı da kamera şart gibi duruyor
  20. burakBey54

Çok teşekkürler arkadaşlar 🙏 yeni dizdim sistemi oynayacak oyun bulacak mıyız acaba
Geri