Arama sonuçları: *

1. R

400₺ Gaming kulaklık önerisi

Bir şey diyicem bu kulaklık çok küçük değil mi yani kulağa oturma konusunda sıkıntı çıkarmaz mı?
  2. R

400₺ Gaming kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar. 400₺ ye kulaklık bakıyorum. İstediğim özellikler ise mikrofonu olması, fps oyunlarında ses kasarken sorun çıkarmayacak kısacası dc ve oyunlar için bir kulaklık alacağım. Buna en yatkın kulaklığı önerir misiniz?
  3. R

Gamepower Ogre Rgb Kırmızı Swıtch Mekanık Gamıng Klavye Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben klavye almak istiyorum fakat ne alacağıma karar vermedim ve bana başlıkta görmüş olduğunuz üzere Gamepower'in klavyesi önerildi. Sizce alınır mı veya aynı-yakın fiyata başka bir klavye öneriniz var mıdır?
  4. R

Gaminggen den aldığım sistem görüntü vermiyor

Merhabalar arkadaşlar. Dün de böyle bir forum açmıştım fakat o zaman ekran kartının kablolarını bağlamamıştım. Ama şimdi ekran kartının kablolarını bağladım fakat sonuç yine aynı. Sizce bunun sebebi nedir ? Ve kasada led tuşunun yanında kamera işareti var ve kırmızı yanıp sönüyor. (ürünün...
  5. R

Yeni aldığım sistem görüntü vermiyor

Tamamdır teşekkür ederim
  6. R

İnan ki ben en bilmiyorum sistemde bulamadım veyahutta kaybetmiş olabilirim yarın kablolarını alıcağım fakat ekran kartının kutusundan kesinlikle kabloları çıkmadı
  7. R

Sisteme takmadığından kastın kablolarını bağlamadan mı demek istedin yoksa sisteme direkt ekran kartını takmadın mı demek istedin? Çünkü ekran kartını sisteme taktım fakat kabloları elimde olmadığı için bağlayamadım 1624216440 Sisteme takmadığından kastın kablolarını bağlamadan mı demek istedin...
  8. R

Çok kötü anlatmışım valla kusura bakmayın.Ekran kartının kablolarını takmadım öyle anlayın lütfen
  9. R

Merhabalar arkadaşlar. Geçen hafta gaming gen tr den sipariş verdim ve Perşembe günü evime geldi fakat bugün sistemi açma durumunda bulundum (Yanında monitör de vardı linkleri bunlar: https://www.gaming.gen.tr/urun/5969/cyber-1650-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-...
  10. R

250-350₺ arası mekanik klavye önerisi

Knk yakınsan mouse ve kulaklık da alıcam zaten kulaklığı belirledim Drop plus ve totalde 150₺ indirim olacak zaten. Sen bütçeyi biraz daha kısıp 150-200₺ ye de mouse önerir misin? 1624194683 Yani 400 den alım fiyatını yani 350₺ ye önerir misin demek istedim
  11. R

250-350₺ arası mekanik klavye önerisi

Selamlar arkadaşlar. Geçen de aynı şekilde forum açmıştım fakat çok tatmin etmemişti ve şimdi tekrar soruyorum. 250-350₺ bandında bir mekanik klavye önerir misiniz? fps oyunları için, takılma veya tuşlara basarken zorlanma olmayacak, aynı anda birden fazla tuşa basarken sıkıntı çıkarmaması benim...
  12. R

Everest Kb-Gx7 Bluesky Mekanik Klavye Alınır mı?

Merhabalar. Başlıkta gördüğünüz gibi Everest Kb-Gx7 Bluesky mekanik klavye alacağım fakat pek emin değilim. Sizce alınır mı veya yakın bütçeye başka öneriniz var mıdır?
  13. R

Hepsi Burada dan 250 tl Klavye ve 150 tl Mouse önerisi

Perfonmansları aynıysa Warlock Compact'ın şekli daha çok hoşuma gitti ona yönelmek daha mantıklı geldi öneriniz için teşekkürler
  14. R

Warlock Compact Mavi Switch Mekanik Klavye daha iyi değil midir sizce?
  15. R

Merhabalar. Hepsi buradadan ekipman almak istiyorum ve kulaklığı belirledim fakat klavye ve mouse konusunda biraz kararsızım. Lütfen başlıktaki bütçeye veye bütçeye yakın fiyatta klavye mouse önerisi yapabilir misiniz?
  16. R

A520 anakartın kaç M2 SSD girişi var

Merhabalar. Ben bir sistem almaya karar verdim (https://www.gaming.gen.tr/urun/5969/cyber-1650-amd-ryzen-5-3500-gigabyte-gtx-1650-oc-4gb-8gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/comment-page-3/?unapproved=112765&moderation-hash=02513cbdeb9157c712cb525b4f2d297e#comment-112765 linki bu) ve bu...
  17. R

600-700 tl arası kulaklık-mouse-klavye önerisi

Tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar
  18. R

600-700 tl arası kulaklık-mouse-klavye önerisi

Merhabalar. Ekipman alacağım ve elimde 600-700 ₺ bütçe var. Bu bütçe ile kulaklık,klavye ve mouse alacağım fakat ekipmanlara hakim olmadığım için ne alacağımı pek bilmiyorum, yardımcı olursanız sevinirim
Geri