Arama sonuçları: *

1. C

Csgo oynarken ekranda takılmalar hissediyorum

Oyunu iyileştiricez derken bozuyorlar farkında değiller bu güncellemeyle kaç tane bug, hileci olucak tahmin edemiyorum
  2. C

Teşekkürler umarum en kısa zamanda geçer oyunda akıcılık diye bişey kalmadı
  3. C

Yüksek ayarlarda 280-300 fps
  4. C

Merhabalar daha öncesinde böyle bş sorunum yoktu ama bugun oyuna girdiğimizde sanki oynarken oyunu takıla takıla oynuyordum nasıl anlatacağımı bilemedim yırtılmada olabilir ama ekran takılıyor çok hafif bir şekilde nası çözebilirim
  5. C

Yardım Csgoda oynarken ufak ufak takılmalar hissediyorum

güncelleştirmeler yapılı anlamadım acaba benmi öyle hissediyorum diye düşünmeye başladım daha önce başıma gelmemişti
  6. C

Yardım Csgoda oynarken ufak ufak takılmalar hissediyorum

merhabalar bilgisayar özelliklerim csgoyu en iyi açabilecek performansda ve monitorumde 75hz daha önce başıma gelmemişti ama şuan oynarken sanki oyunda takılmalar gözüme çarpıyor sorunu ne olabilir
  7. C

Öneri Sanırım PSU yetmiyor, tavsiyeleriniz nedir?

Hepsi güncel hocam teker teker hepsini güncelledim
  8. C

Bir kaç kez sıfırladım virüs yok
  9. C

Nasıl anlayabilirim arızası olup olmadığını
  10. C

Kapandığı zamanlar oldu oyun oynarken
  11. C

Denemedik yöntem kalmadı pc alalı 2 ay oldu doğru düzgün oyun oynayamıyorum bütün parçaları kontrol ettirdim hiçbir sıkıntısı yok şuan msi afterburnerdan ekran kartı performansından kesiyorum daha az enerji harcasın crash yemeyeyim diye
  12. C

Merhabalar öncelikle bende şuan rx590, 16gb ram, Ryzen 5 2600 ve 480 gb adata ssd var sanırsam psunun gücü yetmiyor psu markam corshair vs550. Oyunlarda belirli bi süre sonra crash yiyorum bunun içinde yeni bir psu alacağım. Pc ekipmanlarıma göre sizce hangi psu almalıyım
  13. C

Yardım Oyunlarda Crash Yiyorum

anladım ilgilendiğiniz için teşekkürler
  14. C

Peki cpu sıcaklığını nasıl düşürebilirim şuan bilgisayar dengelide güç seçeneği
  15. C

Hayatta kalma oyunu önerebilirmisin? (Laptop Düşük Sistem)

Stranded Deep olabilir hayatta kalma oyunu ama biraz yorar bilgisayarı
  16. C

Pek bilmediğim şeyler ama deneyeceğim 1590954508 bir şey sorabilirmiyim acaba sorun cpudanmı kaynaklı çünkü cpu sıcaklığım 90 derece civarı değişiyor
  17. C

Corshair VS550
  18. C

Merhabalar öncelikle geçen hafta yeni bir pc aldım 6k civarı (RX590.16GB Ram.Ryzen 5 2600) bilgisayardaki yapmam gereken bütün herşeyi yaptım güncelleme vb ama oyunlara girdikten 15-20 dakika sonra veya yüksek grafik yiyen bi sahne geldiğinde oyun çöküyor crash hatası alıyorum ve bunun çözümünü...
Top Bottom