Arama sonuçları: *

1. H

Yardım Transcend Jetram bol bol hata ve mavi ekran sorunu

hocam hız aşırtma yapınca mı hata vermeye başladı? 1777017591 hocam bide baktım çok garip bir ram cl40 gibi yüksek bir gecikme değeri ve ddr5 için en alt hız olan 4800mt/s hıza sahip
  2. H

DDR4 ucuz yollu güçlü işlemci var mı?

kesinlikle hocam hatta varsa 5600x al bende var her türlü yetiyor
  3. H

B450'den B550 anakart'a geçmeye değer mi ?

hocam işlemciye hız aşırtma yapmayı seviyorsan yani teknik olarak bilgisayarla uğraşmayı seviyorsan bence geçilir şahsen ben öyle yapıcam alacaksan da b550-a pro olanı satın al
  4. H

30-35 bin tl arası telefon önerisi

Redmi note 14 pro+ hocam arkadaşta var bayadır kullanıyor çok memnun bi bakmanı öneririm 1776630099 s25fe almanı önermem
  5. H

Çözüldü✓ Yeni /Gpu/ Beyler Hayırlı Olsun Alırım

hocam maşallah hayırlı kullanımlar
  6. H

Arkadaşlar İşlemcime Stres Testi Yaptım Yorumlayabilirmisiniz?

gayet iyi hocam 1776629661 ama o soğutucu ve mx6 ile bi ufak yüksek gibi tam olarak doğru uyguladığınıza emin misiniz termal macunu
  7. H

1080p icin sistem önerisi

hocam bide bu dediğiniz ekran kartı ve işlemci zaten 60k+ oluyor geriye kalan ekipmanları nasıl alıcaksınız ssd ram v.b?
  8. H

Sistem Yükseltme İçin Tavsiyeler

hocam 2. el almanı tavsiye ederim sıfır ram fiyatları ddr4 olmasına rağmen çok arttı https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-32gb-2x16gb-crucial-pro-3200mhz-ddr4-cl22-dual-kit-1311829891/detay ram olarak bunu alabilirsin eğerki 32gb a gerek yok dersen...
  9. H

F/P SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ 240MM

https://www.gaming.gen.tr/urun/8551...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ hocam baya iyiymiş büyük ihtimal bunu alacağım görünüşü de süpermiş
  10. H

hocam ram yükseltip devam et gayet yeterli sistem
  11. H

3 kuruş parayı 2. elde riske atmayı göre alabiliyorsa eğer tabikide alabilir 2. el am5 sistem ancak ben riske giremedim am4 sistem toparladım
  12. H

Yardım Fikir verir misiniz çok arada kaldım

hocam kesinlikle daha mantıklı olur almak için alma şimdilik eski soğutucuyu kullan
  13. H

hocam o fiyata bence am4 sistem toparla
  14. H

İlk defa rtx ekran kartı alacağım önerileriniz ve dikkat etmem gerekenler?

hocam az bir fiyat farkı vererek daya iyi bir performans almak varken kendini boşuna kısıtlıyorsun ancak maximum o fiyatlara çıkabiliyorsan amd al derim
  15. H

hocam sistemi ne için kullanıcaksın ve ne kadara satın aldın
  16. H

Çözüldü✓ Sistemimde anlık takılma donma var

hocam hangi kullanımda takılma var
  17. H

F/P SIVI SOĞUTMA ÖNERİSİ 240MM

teşekkürler hocam değerlendireceğim 1776591563 hocam ne önerirsin
  18. H

İlk defa rtx ekran kartı alacağım önerileriniz ve dikkat etmem gerekenler?

hocam kart ile ne yapacağınıza bağlı şuanda 12gb 4070 kullanıyorum 1080p de bazen yetersiz kalıyor bence 16gb için bütçeyi biraz esnetin 16gb versiyonu alın şuanda 5060 alıcak olsaydım kesinlikle 16gb olanını alırdım
  19. H

5000 Tl Kablosuz Kulaklık Önerisi

hocam konfor olarak gayet yumuşak ayrıca 270 gram gayet hafif uzun kullanımda terletme falan yaşamadım ses kalitesi tatmin edici bir olumsuzluk yaşamadım mikrofon olarak da ses karşıya net gidiyor hiç sorun yaşamadım şarj durumu gün içinde ne kadar kullandığın ile alakalı ben 1 haftayı...
  20. H

Max 40k ya PC önerisi masaüstü dizüstü fark etmez

https://www.itopya.com/kaiser-24-v3-amd-ryzen-5-7500f-intel-arc-b580-12gb-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket_h33019 hocam 40k civarına böyle bir sistem alabilirsin f/p olarak güzel bir sistem bütçeyi birazdaha esneterek 1tb ssd alırsan çok daha rahat edersin
Geri