Arama sonuçları: *

1. H

Cyber 9060xt Alınır mı?

iyi bence alınır bu paralara daha ddr4 satıyor diğer yerler
  2. H

Oyuncu Kulaklığı Gaming

hocam bi baktım da bu fiyata yine idare eder çok muazzam kalite bekleme tabi
  3. H

Çözüldü✓ Max 10 Bin Geçmeyecek Monitör Tavsiyesi

hocam iyi monitör bu bende alacam aynısından elimdekini satınca hocam ayrıyetten işlemcin kaç derecede çalışıyor yükte o soğutucu ile
  4. H

Bu Sisteme Hangi İşlemciyi Tercih Etmeliyim?

hocam bence şuanda memnunsan hiç uğraşma iyi bi para toparladığında daha çok yükseltirsin
  5. H

Bu Sisteme Hangi İşlemciyi Tercih Etmeliyim?

r7 7800x3d kraldır ancak bu anakartta biraz üzer daha üst segment bi anakarta geçmelisin bide işlemci soğutucu değişecek ayrıca sistemi ne için kullanıyorsun daha çok
  6. H

40-50k Arası Pc Toplama

monitör fiyata dahil mi
  7. H

Kasa Topluyorum Yardımcı Olur Musunuz

ne güzel setup la vallaha çok iyi
  8. H

15-20k Sistem Önerisi

hocam hangi oyunları oynayacağına bağlı ama bu fiyat bandına alacağın herhangi bi ofis laptopu işini görür kasa toplamak istiyorsun da mecbur 2. el
  9. H

100mbps Vs 1000mbps?

baba 1000mbps kraldır türkcell kullanıyorum 1 kere üzmedi bilgin olsun
  10. H

1440p 180+Hz Monitör Önerisi

arkadaşlar bütçe vermiyorum bana üzmeyecek 1440p monitör lazım ıps ve 27 inc olmalı 1080p den geçiyorum şuanki monitör 180 hz gene bu civarlarda olursa iyi olur.
  11. H

Ucuza Win11 Key Satın Alımı

hocam o zaman bunu alıyorum bide bunlar tek kullanımlık mı sanırım formattan sonra gidenler de varmış
  12. H

win11
  13. H

arkadaşlar selamın aleyküm bende windowsu etkinleştir yazısı çıktı artık key almam gerekiyor bana güvenilir iyi biyer önerir misiniz
  14. H

Bu İkinci El Sistem Alınır mı? 40 Bin Tl

hocam bence sıfır al geç mouse falan kampanyalar ile halledersin sıfır garantili temiz daha iyi gelir gibi 1779017722 30k ya biraz zor ya düşmez bence
  15. H

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-ssd-16gb-ramw.html yada direk sıfırdan bunu al geç yanında 2k monitör ile
  16. H

hocam sizin yerinizde olsam 2k monitör alırdım monitörsüz veriyor mu satıcı birde bi internetten donanımların fiyatlarını araştır
  17. H

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rx-9060-xt-a620m-1tb-ssd-16gb-ramw.html 2. elde biraz pahalı gibi o sistem
  18. H

30-35k Arası Sistem Önerebilir Misiniz Acaba ?

hocam mecbur bazı şeyleri 2. elden alman gerekiyor 30k bandına ddr5 zor
  19. H

❌İndirim Bitti! 🔥63.715 Tl - Zotac Gaming Solid Core Rtx 5080🔥

10 numara fiyat vallaha ihtiyacım olsa yapıştırıdım hemen
Geri