Arama sonuçları: *

1. S

Pcm bozuldu yardım edin

Hayır olarak yapmıyor tabi para alacak en sonunda sadece anakart ve işlemciyi istedi. Onlarda sorun olabilirmiş diye diğerlerini istemedi
  2. S

Pcm bozuldu yardım edin

Ekran kartını 2 hafta önce alıp taktırdım diğer parçalar 4-5 ay önceden alınma garantilerini çıkarıp incelemedim heralde. Ekran kartına zarar veririm diye korkuyorum 1777620643 Bilgisayarcı benim parçaları niye çalsın kutularını garantilerini getir teknik servisine yollayalım felan dedi
  3. S

Pcm bozuldu yardım edin

Valla olamadım 😞 1777613080 Bilgisayarcıya götürdüm oda bulamadı sorunu. Garantilerini getir dedi
  4. S

Pcm bozuldu yardım edin

Sökme takma hiç bilmiyorum o işleri hocam yaptırırken bilgisayarcı iyi geçirdi zaten
  5. S

Pcm bozuldu yardım edin

Ekran kartı hariç garantisi bitmiştir hepsinin 5 ay önce alınmış parçalar bir tek ekran kartı yeni
  6. S

Pcm bozuldu yardım edin

Hocalarim pcyi alalı daha 2 hafta oldu PC yani dünyanın en düşük sistem gerektiren oyununu oynuyordum birden arkada YouTube videosu dinliyordum birden oyun döndü ses cizirdamaya başladı sonra PC kapandı geri açtığımda ekran gelmedi klavye mouse felan hiçbiri gelmiyor şuan bilgisayar hakkında hiç...
  7. S

Wraith w75 v2 klavyede snaptap nasıl açabilirim

Hocam PRCS kısmı neresi benım salaklığımamı geldi bilmiyorum ama göremedim
  8. S

Fitgirl'den RDR2 indirmek güvenli mi?

crack oynamaya ne gerek var alt tarafı vereceğin 300 500 tl için gerek yok bence
  9. S

Oyun Yasakları Meclisten Geçti.

Oyun yasakları meclisten geçti sizce ne olucak bundan sonra nasıl önlemler alabiliriz gerçi bizim alıcağımız önlem nasıl işe yararki
  10. S

RX 9070XT aldım pişman olmalımıyım

aldım bilgisayarı şimdi daha yeni yeni uygulamaları yüklemeye başladım
  11. S

:ROFLMAO: hocam haklısınız valla elime bir fırsat geçerse BAŞKASININ ekran kartını takmayı deneyip öğrenebilirim ;)
  12. S

ne farkediyor ki performans felan şuan dağıtıma çıktı kart bir kaç saate gelse akşama net kurulur
  13. S

Korkuyorum ya hiç riske gerek yok diyorum macun felanda sürmek gerekiyormuş bende o da yok inşallah 24h2 diye belirtmeyi unutmam yarın sabah şimdi uyumam lazım çünkü kargo öğlen gibi gelir ben zaten o saatlerde kalkıyorum 1776732225 iyi geceler hepinize
  14. S

Hocam ben pc kurmayı bilmediğimden bilgisayarcıya götüreceğim o toplayacak windowsuda o kuruyor win 11 kurmasını istesem 25h2 mi kurar direkt yoksa ayrı olarak belirtmem gerekiyormu
  15. S

asusun 1000w psusunu aldım bir sıkıntı çıkmaz diye tahmin ediyorum normalde 5070ti için almıştım fakat kısmet olmadı yinede daha düşük almadığım iyi olmuş
  16. S

Hayda windows 11 daha yeni çıkmadı mı yada bana öyle geliyor şimdi yazarken baktımda 4 yıl olmuş maşallah bir denerim win 11i windows 12de ilginç olucak gibi ben artık yatıyorum sonuçta sabaha kargo gelicek :D iyi geceler mesajın içinde teşekkürler:) yarına büyük ihtimalle pcyi kurmuş halde...
  17. S

hocam pixel bozulması benım 5060 tide yaşanıyodu bazı oyunlarda fakat sadece bazı oyunlardaydı yani ben çok takmadım o yüzden sadece girmiyodum o oyuna heralde oda eski oyun olduğu için diye düşünüyordum kart gelince denerim yarın herşeyi bu arada hocam win 11e geçmelimiyim sizce yıllardır...
  18. S

Hocam 5060 ti kullanıyordum normalde gayet iyi ve benım için yeterliydi tabi bazı oyunlarda fps 60ın altına düşüyordu çok rahatsız etmiyordu yani hala iyi fakat bir zorunluluk nedeniyle baştan bir sistem dizdim işlemci 7 7800x3d
  19. S

Hocam pixel bozulmaları ve dpc gecikmesi testini nasıl yapacağım oyunda felanmı yoksa bir sitesi varmı ani fps düşmesini oyunda test ederim büyük ihtimalle çok bilmiyorum bu konuları :D
Geri