Arama sonuçları: *

1. S

Mousepad Önerir Misiniz?

Hocam biraz araştırdım benım şuandaki mousepadım steel seriesin 3xl modelı 122x60 mış galiba ve masama dikey olarak tam oturuyor yatay olarak bi 5-10cm fazla gelıyor bende masama tam otursun istiyorum ama türkiyede tam 110x60 115x60 boyutlarında güzel kaliteli bir şey bulamadım hatta direkt yok...
  2. S

Mousepad Önerir Misiniz?

hocam bir şey sorucağım bu mousepad daha önce yaptırdıysanız kolay aşınırmı yoksa sağlam mı
  3. S

Mousepad Önerir Misiniz?

teşekkürler hocam
  4. S

Mousepad Önerir Misiniz?

Selam bana one piece temalı bir mousepad önerir misiniz? boyutu minimum 90x40 olsun daha büyükte olabilir
  5. S

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

bakacağım teşekkürler marka takıntım var biraz o yüzden bilindik markalar dışında tercih etmiyorum ama bir araştıracağım attığınız mouseyi teşekkürler
  6. S

🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

bunu mu alıyım asus rog harpe ace mini mi
  7. S

En Ucuz Asus Rog Harpe Mini 2.999 TL

neden öyle düşünüyosun
  8. S

En Ucuz Asus Rog Harpe Mini 2.999 TL

https://www.gamerbilisim.com/Urun/asus-p716-rog-harpe-ace-mini-black-mouse-00f25a bulabildiğim en ucuzu
  9. S

Mouse Tercihi Hangisini Almalıyım

[H3 id=''][/H3] asus rog harpe ace mini mi yoksa wraith w1 mi hangisini almalıyım razer orochi v2den geçiyorum harpe ace miniyi çok araştıramadım biliyorsanız yardımcı olurmusunuz scroll fln bozulma sorunu varmı
  10. S

Güncel Mouse Önerisi Bütçe 2-2.5k

Bir süre kullandım aslında temudan bedavaya almıştım ama alısamadım sonra zaten USBsini kaybettim 1787561495 Bunu yada ATK Dragonfly A9 pro düşünüyorum ya
  11. S

Güncel Mouse Önerisi Bütçe 2-2.5k

Merhaba mouse önerisi bekliyorum güncel mousem razer orochi v2 bir çok kere scroll sorunu yaşadım genelde düzeliyor bir süre sonra ama çok tekrarlamaya başladı farklı bir şey denemek istiyorum öneriniz ne olabilir
  12. S

Mouse Önerisi 2500 TL

.... ...1s
  13. S

Mouse Önerisi 2500 TL

Merhaba güncel kullandıgım razer orochi v2 mousem 3. yılını doldurdu ve artık orta scrollu güzel çalışmıyor yeni bir mouse önerisi lazım güzel ve çok pahalı olmazsa sevinirim teşekkürler
  14. S

Arkadaşıma PC Önerisi 30 Bin TL Bütce ?

Merhaba arkadaşımın 30k bütçesi var pc istiyor kasa olarak ne alabilir öneriniz varmı
  15. S

Steam Çöktü Sizdede Öyle mi?

arkadaşımla oyun oynarken ikimizdede steam çöktü internet bağlantısı var ama steamda görünmüyor bir sebebi varmı sizde yaşıyormusunuz?
  16. S

9070xt Aldım Oyunlarda Crash Veriyor Çözüm Varmı

amdnin 26.2.2 driveri kurunca çözüldü galiba 20dkdır oynuyorum crash felan almadım normalde 10dk içinde crash gelirdi sinirlerim kabarırdı hatta gidip fpsı kısıtlardım crash yine giriyordu ama yavaşlıyordu yinede galiba çözüldü crashlar tam bilmiyorum ama alırsam yine hata koduyla beraber paylaşırım
  17. S

valla 5070 alsam daha iyiydi direkt düz yıllarca nvdia kullandım hiç böyle sorun yaşamamıstım nvdiada yaşadıgım tek sorun vardı oda sadece the forestte siyahlar kırmızı olarak gözüküyodu 1780742676 hocam aldıktan 1 hafta sonra zaten o temassızlık sorunundan kullanamadım daha dün aldım tekrar...
  18. S

olabilir kusura bakmayın bir arkadaş eski konuyu etiketlemişte ona yazıyordum 1780742500 bilgisayarı kurduğumdan beri bu crashlar var 1780742508 şimdi bakıcam hatalara
  19. S

yok yani o temassızlık çözüdlü bu crashlar hala devam ediyor
Geri