Arama sonuçları: *

1. P

Ekran Kartı Takas Önerileri

elimde zaten xfx rx6600xt var bitane daha kart almak mantıksız olur ben sadece sistemim için dış ekipman olarak işe yarayabilecek bir ekipman düşünüyorum 1777208865 elimde zaten xfx rx6600xt var bitane daha kart almak mantıksız olur ben sadece sistemim için dış ekipman olarak işe yarayabilecek...
  2. P

Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  3. P

RX580 Ekran Kartı Takas Önerileri

msı rx580 8gb ekran kartım var fazlalık 1hdmı girişi görüntü vermiyor sadece yeni sistemimi görüntü veya dış ekipmanlar olarak geliştirmek istiyorum en kolay ve iyi neyle takas edebilirim şlimdiden teşekkürler :)
  4. P

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM

ne demek :)
  5. P

Bu mouse'lardan hangisini tercih etmeliyim 2000'e kadar bütçe

Garanti olsun, rahat olsun” diyorsan → A9 al “FPS oynuyorum, hafiflik + hız önemli” diyorsan → R1 al CHATGPT YE SORDUM .D
  6. P

MSI RX580 Ekran Kartı Takas Tavsiyeleri

590 değil 580 bendeki hocam üste para vermeden bilgisayarıma görüntü olarak şıklık katacak yada işe yarar bilgisayar parçaları istiyorum monitör koludur direksiyon setidir her türlü şey bileşenlere pek ihtiyacım yok belki m2ssd okadar ekran kartı lazım değil yani
  7. P

ilanım var zaten uzun süredir duruyor mantıklı takas teklifleri gelmiyor
  8. P

rx580 haala elimde ama onu takaslamam lazım :)
  9. P

anlamadım :(
  10. P

rx6600xt almıştım zaten .d
  11. P

12. P

YENİ BİLGİSAYAR ALDIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM

bir flashbellek alın 16gb yeterli yakınınızın bilgisayarından windows 11 iso yazıp indirin rufus programı ile flashın içine atın yeni kasanızın anakart markasına göre bilgisayar açılırken klavyeden biosa girmeniz için seçilen tuşa basıp basıp durun biosa girdiğiniz zaman boot menüsünden boot...
  13. P

MSI RX580 8GB Ekran Kartı Takas Önerileri

sarı sitede ilanım var zaten biraz eski ilan ama düzgün teklif gelmiyor takas için benim arayıp bulmam lazım şuan için direksiyon seti gibi eşyalar çok lazım ama yeni sistem topladığım içinde bütçe pek kalmadı hatta 0 dayım bi boş kasam bide dediğim gibi ekran kartım kaldı elimde fazlalık olarak
  14. P

MSI RX580 8GB Ekran Kartı Takas Önerileri

15. msı rx580 8gb

Comment by 'Pikachu setup' on the classified ad 'msı rx580 8gb'

3000 yapabilirim eldenmi alırsın
  16. P

Yardım Beyaz kasa lazım 5500 tl civarına

https://www.n11.com/urun/nzxt-h5-flow-2024-cc-h52fw-01-2-fanli-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi-61955262?magaza=bizdebul&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bu güzel gibi hocam fiyat en düşük seviyelerde şuan
  17. P

Çözüldü✓ İndirim var hızlı olun

tamda ram almıştım 2.el para kalmadı yaw 2.el daha pahalıya aldım
  18. P

🔥İndirim Vatan bilgisayar ram indirimi

la tam ram almıştım yaaaw of
  19. msı rx580 8gb

Satılık msı rx580 8gb

1hdmı girişi arızalıdır başka sorunu yoktur yeni sistem dizdiğim için satılıktır
    3,500.00 TRY
Geri