Arama sonuçları: *

1. Z

🔥İndirim Kioxia 1TB GEN5 M2 SSD 7.399 TL

Dramli başka f p SSD lazım
  2. Z

İki anakart arasında kaldım

İşlemci sipariş verdim 250k plus
  3. Z

Ek çekirdek is yapıyor her halükarda 1777108942 Teşekkürler deneyimleriniz için 1777109000 Açıkçası bütçe Max 6k
  4. Z

Araştırmalarıma göre örnek 6 çekirdek kullandığı zaman oyun program açınca ekstra 1 çekirdek çalıyor o da çakımaya sebep veriyor nedeni bu ramlar iyiydi sıkıntısız 32 likti
  5. Z

Çok teşekkür ederim kıymetli bilgi ve tecrübeleriniz için bios yazılımı ve güncelleme de nasıl
  6. Z

Benden yanı çok oldu soğutucu bile değiştirdim throdal baktım her şeyi çektim de nafile işlemci kullanımı bazı oyunlarda çok yüksek olduğu için ekstra program açtığında anlık %1 düşüşler çok yaşadım pubg de 2k high da bile o yüzden Intel deneyeyim biraz da
  7. Z

Çok teşekkür ederim sonuç itibariyle marka da önemli ama malum Intel sürekli soket değiştirdiği için çeşitli yok gibi bir şey h serisi de kaldırmaz ofislik AMD kullandım 2 sene 7500f 6 çekirdek olduğu için arkada DC Chrome Steam vs uğraşın sen anlık takılmalar yaşadım yıllarca 7700k kullanmış...
  8. Z

Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Sistem topluyorum fakat kararsız kaldım çok iyi araştırdım ama bilgi bilgiden üstündür. Rtx 5070 ram xpg 24x2 48 gb cl30 SSD dram li llan alacağım belki değil işlemci 250k plus. MSI yönünde marka bilindik vs fakat bu işlemci klasik yüksek sıcaklıklara...
  9. Z

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Arkadaşlar ram indirimi gerçekti. Bende dün baktığım esnada online satışı yoktu lakin mağazalarda vardı. Gittim bizzat xpg nin 24x2 48 lik ramini 13370 e aldım teşhir ürünü idi 3 taksit. Forumu çok sıkı takipteyim özellikle bu konuyu açan arkadaşa çok teşekkür. Yani online uzun stok olsa daha...
Geri