Arama sonuçları: *

1. T

İki Sistem Arasında Kaldım

Sanırım tercihimi bu yönde kullanacağım,değerli fikirleriniz için teşekkür ederim.
  2. T

benimde ikinci sistem daha aklıma yattı zaten pazarlık yaptım ama biraz daha yapmaya çalışacağım istanbulda oturuyorum 1 sistem ankarada şuan boluda olduğum için ankaraya gidip alabilmem daha kolay o yüzden yarın akşama kadar kararımı netleştirmem lazım
  3. T

7200 mhz lik olanların clsi daha düşük ayrıca piyasa fiyatıda daha yüksek satıp daha düşük cl değerine sahip 6000 mhz bir ram almam daha kolay olur veya biostan 6000 mhz düşürü CL değerlerini de aynı şekilde 28-30 lara çekenler çok var küresel forumlarda spesifik olarak bu ram özelinde
  4. T

hocam yanında gelen ekipman farkı var birde ram hızı dikkatimi çekenler arasında
  5. T

Arkadaşlar selamın aleyküm hayırlı sabahlar aklımda iki sistem var arasında kaldım yardımcı olurmusunuz seçmemde. SISTEM ÖZELLİKLERI: Işlemci: AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz Ekran Kartı: GIGABYTE GeForce RTX 5070 GAMING OC 12GB GDDR7 DLSS 4 Anakart: GIGABYTE B850M FORCE 9600MHz (OC) DDR5 RAM...
  6. T

60-65 K Bütçe Sistem Önerisi

Peki bunu pazarlıkla alabilirsem anakartla işlemci değişikliğine yönelsem?Ne dersiniz?
  7. T

hocam canımı sıkan tarafıda o işte belirttiğim gibi 7800x3d olmazsa olmazlarım arasında.
  8. T

hocam 5060 platformunu düşününce zihnimde daha iyi olsa bile daha kötü olarak yer etmiş durumda 4070 ti/super e nazaran.Ancak gördüğüm bir 2.el ilanı vardı forumda işlemci ve anakart farklı olsa aklımdan geçirmedim değil
  9. T

Arkadaşlar selamın aleyküm zorlasam dediğim fiyatlara ulaşabileceğim bir bütçe üzerinden sistem toplama için önerilerinizi bekliyorum.İlla sıfır alma gibi bir derdim yok.Asıl olayım Rust , Apex ve Valorant.İkinci el olarakta sunabilirsiniz fikirlerinizi.Gözüme kestirdiğim bir kaç özellik 4070...
Geri