Arama sonuçları: *

1. G

Arayüzde Bile Donma Kasma Sorunu?

şuan sıkıntı yok sistem 1 gündür açık kapatamıyorum
  2. G

deneme imkanım var tabi ama pc kapattıktan sonra tekrar açarsam pc kasmaya başlıyor onu çözmem içinde bir çok kez pc kapatıp açmam ve yeniden başlatmam gerekiyor ama deneyim gelecem 1777390989 deneme imkanım var ama pc kapatırsam sistem gene donuyor bir çok gez yeniden başlatmam ve pc kapatmam...
  3. G

bide yok ramlar 2x 16 gb kingston 5600mhz cl36 1777390813 evet formatta atmıştım sorun yok öyle saçma problem ki ne yapacam bilmiyorum
  4. G

yok bende başka bir sorun var ben pc normalde açıyorum sorun her yerde oluyor oyunlarda arayüzde furmarkta her yerde var ne yapcam bilmiyorum
  5. G

1777387551 en sağdaki uygulamanın işini tam anlamadım o yüzden diyerlerinin yaptım düzgün ssd de mi sıkıntı var benim mld 300 3300 gb okuma 3100 yazma
  6. G

ssd testlerini nerden yapabilirim hemen yapıp söyliyim
  7. G

yok hayır sadece m2sdd var
  8. G

ben pc yi sürekli donma kasma sorunu ile uğraşıyorum garantiye göndermekte istemedim neyse pc de ben ne yaparsam yapayım win 10 dan 11 geçtim ddu ile kaç defa temizlik yaptım pc ye format attım 2 3 defa yazılımları hepsi en baştan kurdum yükledim bios güncelleştirdim expo kapattım açtım...
Geri