Arama sonuçları: *

1. Ö

Yardım Hangi monitör daha iyi

11.000 tl bütçem 10-13 bin arası kurtarıyor parası çok dert değil yani 13 e de çıkabilirim ama fiyatına Göre benim anladığım hem fps hemde hikayeli oyunlar için Üzmez gibime geldi 1777215718 Herkesin cevaplarıyla almama kararı aldım teşekkür ederim sanada başka monitörler bakıyorum şuanlik ktc...
  2. Ö

Fps için cidden iyi değerlere sahip de araştırdım toms hardware ve display ninja dan renk gamutlari kötü değil hikayeli oyunlar için iyi olmaz mı sizde bakarsaniz dediğim sitelere memnun olurum öğrenmem açısından
  3. Ö

Ktc h27e6 nasıl peki özelliklerine göre ucuz baya
  4. Ö

2 sinide oynayacagim onun dışında çok az ihtimalle film de izleyebilirim gigabayt renk konusunda güzelde işte ms olayı fps de bana ne kadar fark yaratır emin değilim şuan 10 yıllık bi laptop kullanıyorum ikiside ondan iyidir de almışken kötü bir şey de almayayim
  5. Ö

@kyemre058 sen ne dersin
  6. Ö

Bütçem 10-13 bin tl civarlarında 2k ips 27 inç monitör arıyorum 2 monitör arasında kaldım hangisi daha iyi olur Philips evnia 27m2n3501pa Gigabyat m27q2 qd ice Gigabayt qd ips olmasıyla One çıkıyor ama ort. Ve en iyi ms değerlerinde 1-2 ms gecikmeli evnia ya göre
  7. Ö

2-3K bandında oyuncu klavyesi önerileri

Howl 75 e bi bak istersen ben kendim aldım yeni sistem gelince kullanmaya başlayacağım ama almadan önce Araştırmalarima göre kötü klavye değil %75 olduğu içinde yön tuşları fln var
  8. Ö

Gigabyat m27q2 qd ice güzel bir monitör mü

1-2 gündür monitör arıyorum kendime 2k 27 inç ips 4-5 tane monitör buldum Aoc q27g42ze Gigabyat m27q2 qd ice (önceliğim bu) ss ler buna ait Asus tuf vg27aq5a Philips evnia 27m2n3501pa Sizce hangisi alınır veya daha iyi bir seçenek varmı
  9. Ö

Öneri 2k 27 inç ips panel monitör onerileri

Bu konuda zaten bir sürü konu açılmış ama hepsine bakmaktansa tekrar yazmak daha hızlı olur gibime geldi 2k 27 inç ips panel monitör arıyorum bütçem 10-13 bin tl Ben kendim bir iki monitör buldum Philips evnia Msi g274qpx Bunlar kötü değil gibi ama sizden de bi öneri almak istedim Teşekkür...
  10. Ö

Yeni Pc Alicam İyisiyle Kötüsüyle Tüm Yorumlara Açığım

Tamamdır hocam çok teşekkür ediyorum yardımların için iyi günler dilerim
  11. Ö

Görüntü Benim için dert değil de hangisinin soğutma performansı daha iyiyse bide sızma sıkıntısı olmayacaksa onu alayım
  12. Ö

Tam onu söylemeye gelicektim teşekkür ederim ❤️ onu ekleyince link olarak attığım 5070 ti li sistemle aynı paraya denk geldi ve daha iyisi olmuş teşekkür ediyorum
  13. Ö

Teşekür ederim bir de şey sormak istiyorum anakart i b650 chipset seçmişsiniz aralarında ne kadar fark var hiç bilmiyorum ama b850 chipset ler daha iyi olmaz mi veya orda 103-4 bine kadar fiyat çıkartabilirim daha farklı bir yükselme yapabilir miyiz? 1776940106...
  14. Ö

İncehesap olması zorunlu değil güvenilir her yer olabilir ve evet 7800x3d ile 9070xt veya 5070 ti 1776939462 Bu paralara 2. Ele girmem ve diğerlerinin dedikleri gibi genelde sıfır fiyat çekiyorlar gereksiz para vermeme gerek yok kullanılan şeylere 1776939590 Zahmet olmazsa kusurlarını...
  15. Ö

7800x3d 5070 ti Sistem Değerlendirmesi ve Öneriler

Ekran kartın sff tam olarak ne bilmiyorum ama araştırdigimda sff nin iyi bir şey olduğu görmedim.bende 5070 ti li sistemler bakıyorum bu aralar incehesap da ruling silver oem pakete bak bi özelleştirmelerini yap işine gelebilir benim forumuma da bak bende seni. Civarında bi sistem toplayacam bir...
  16. Ö

Cumartesiyi o yüzden bekliyorum zaten güzel bir şey denk gelirse çokecegim direkt teşekkür ederim yorumun için
  17. Ö

Peşin alacağım 1776933649 Yoğunlukla oyun oynayacağım ama yayıncılık ve yt ye video atmak gibi hayallerim de var
  18. Ö

Bütçem keşke biraz daha fazla olsa anakart i fln x870 yapicaktim ama maalesef bu kadar bütçem var iki pc dede çok fark yok açıkçası sadece 5070 ti mi daha iyi olur 9070 xt mi ona karar veremiyorum
  19. Ö

Merhabalar yeni pc almayı planlıyorum bu cumartesi 100 bin tl civarında 2k da beni memnun etmesini istiyorum 2 tane oem pc var almayı düşündüğüm bakıp yorumlarsaniz sevinirim iyi günler.
Geri