Arama sonuçları: *

1. alperroglu

Yardım Dostlar Bilen Varsa Acil Fikir Versin Lütfen!!

"AMD'den driver yüklemeyi denedim silmeden, oldu." Bunu diyen çok kişi olmuş. Driver kurulumunu AMD uygulamasından yapmayı dene. Olmazsa. Aygıt yöneticisinden ekran kartının sürücü sekmesinden "Sürücüye Geri Dön" tıkla. Bu seçenek kapalıysa cihazı kaldır tıkla. Donanım değişiklikleri tara...
  2. alperroglu

Çözüldü✓ 100k Bütce PC Önerisi

Sabah diğer arkadaşlar daha fazla yardımcı olacaklardır bileşenler konusunda. Sadece saphire pulse modelinin daha serin çalıştığını söylemişlerdi. Yine amazonda uygun fiyatlı buldum bu değerlendirilebilir: https://www.amazon.com.tr/SAPPHIRE-PULSE-RADEONTM-GAMING-Ekran/dp/B0DRPRZMK2 Kasa için...
  3. alperroglu

Çözüldü✓ 100k Bütce PC Önerisi

Merhaba topladığın sistem hazır olandan daha paranın karşılığını veriyor. Linklerin yanına ürün adı, özellikleri ve fiyatlarını da eklesen bizim işimizi kolaylaştırırdın. Verdiğin bileşenleri akakçe üzerinden kıyasladığımda her parça için ortalama bin tl kadar fark çıkıyor. yani 8 parça için 8...
  4. alperroglu

Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Fiyat teklifi yapılabiliyor. Şuan pazarlıksız 35k için 3.150tl ek ücret istiyor. 38.150tl. Taksit yapan kartların listesini de ekliyorum. Dediğim gibi artık pahalıya satıyorlar. Harici harddisk 6-8tb falan alıyorum. Dolap Satıcıdan da kesiyor. Sarı sitede size param güvende açmasını...
  5. alperroglu

Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Ben satmıştım 2 sene önce 🤣 Var ancak dolap arama sistemi çoook kötü. Ram diye aramaktan ziyade örneğin "2*32 6000mhz cl30" şeklinde aramak lazım.
  6. alperroglu

Ram Fiyatı Kaç Olmalı?

Dolap kullanıyorum ben. Siz onaylamadıkça satıcıya vermiyorlar parayı ancak elden isteyenlerin çoğu dolandırıcı. Satıcı puanları önemli o yüzden. Bir de 6 ay farksız taksit seçeneği oluyor. Tabi bunu bilip pahalı satmaya başladılar. Sarı site param güvende ile de satıcı kargoyu verdi vermedi...
  7. alperroglu

🔥İndirim Trendyol Plus Üyelerine Özel 2000/200 İndirim Kodu

Aynı kodu bana 1000/100 olarak verdi
  8. alperroglu

S26 mı S25 mi Daha Mantıklı

pc deki gibi "cpu core parking" mevzusu gibi bir durum olabiliyorsa veya ileri de olabilecekse işler değişir. kullanmadığı yüksek frekans çekirdeği kapatıp gerektiğinde anlık açarsa pil kullanım süresi 2 katına kadar çıkar. 50 ise 100 saat gibi. Ama şuan bu özellik grafiklere bakınca yok...
  9. alperroglu

Tek sorumuz kaldı o zaman. 8-10k verip s26 almaya değer mi yoksa s25 yeter mi? Çekirdek mevzusunda teoride whatsapp, web gibi kullanımlarda düşük güç harcaması gerekir. Pc de bu böyle mesela, webte boşta 15watt harcıyor pc. Ama telefonda öyle mi bilmiyoruz. Garanti mevzusu var. s22 ultra...
  10. alperroglu

@StrikinGName Bak nedenlerim ve kullanıcı deneyim ile anlatmak istiyorum. Eşim oyun ve sosyal medya bağımlısı. Ekran süresi 27 saat nerdeyse. 4900mah pili var diye çıktığı tarihte s24 plus aldım ve 2 sene oldu halen o kullanım ile 1 gün gidiyor. 4.000 mah vs 4.900 mah Hızlı şarj ile pili büyük...
  11. alperroglu

2 modeli boş ver şimdi. Neden S25 plus değil?
  12. alperroglu

Garanti sürelerini hesaba kat. 250 döngüde cihazın 1 sene 3 ay kadar garantisi kalmıştır.
  13. alperroglu

Iphone 17 Yerine Samsung Galaxy S26+ veya S25 Ultra Almak Mantıklı mı?

ele büyüklük diye okudum :eek:
  14. alperroglu

@XPCX eğer oyun oynuyorsan Samsung telefonlarda bu bahsettiğim özellik var. 25w üstü PD destekleyen şarj aleti kullanınca çalışıyor.
  15. alperroglu

mlbb oynuyorsan s25. Çünkü snapdragon daha güçlü bir işlemci. PD şarj cihazı bağlarsan telefon oyundayken pili şarj etmek yerine cihazı şarj aletinden çalıştırıyor. hem pilin eskimiyor hem de telefon ısınmıyor. sadece sosyal medya takılacak olsan s26 derdim.
  16. alperroglu

Benzer klasmanda cihazlar değiller. Ultra serisi 17 pro klasmanında cihaz. 26+ daha yeni bir cihaz olsa da bariz kullanım deneyimlerinde fark oluyor. Siz kamera önemli değil dediğiniz için bu vereceğim örnek sizin çok ilginizi çekmeyebilir. Geçen ay bir arkadaşım gelmişti. iphone 17 almış. bi...
  17. alperroglu

Pil koruması seçeneği içerisinde maksimum var. Günlük kullanımda 80lik şarj bana yetiyor diye açık. Eğer ki gün içerisinde telefonu fazla kullanmam gerekecekse; navigasyon, fotoğraf, video çekeceksem bu ayarı kapatıp %100 şarj yapıyorum. Ekran görüntülerini mesajınızı görünce aldım.
  18. alperroglu

S25 den devam. Fiyat farkıyla da şarj aleti, kılıf, ekran koruyucu gibi eksikler varsa onlar giderilebilir. Çekirdekler zaten verimlilik için, az enerji harcasın diye performans çekirdeği değil onlar.
  19. alperroglu

Şarj önemli ise nasıl iphone nasıl mantıklı olabilir hocam. S25 ultra kullanıyorum. Wifi+Mobil Veri+Bluetooh sürekli açık. Güç tasarrufu modunu hiç açmadan şuan son şarj sürem 1 gün 2 saat hala %37 şarjım var. Cihazı 2 günde 1 şarj ediyorum. Batarya sağlığı için %80'e kadar şarj ettiğim hali bu.
  20. alperroglu

Telefonla fazla oyun oynamayacaksanız. S26 daha mantıklı. Sebeplerimle sayıyorum. Exynos 2600 ile samsung çekirdek sayısını 10'a çıkarmış. 1x 3.8 GHz ARM C1-Ultra 3x 3.25 GHz ARM C1-Pro 6x 2.75 GHz ARM C1-Pro cihaz gerek gördüğü durumlarda düşük frekansa geçerek daha uzun pil kullanımı vaat...
Geri