Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Rezil Ötesi Valorant Dereceli Sistemi Hakkında

riotun eşleştirme sistemi çok saçma hocam özellikle duo giriyorsan sana 3 tane aveli veriyor al kardeşim taşıyabiliyorsan taşı diyor, solo girince de her zaman iyi takım gelmiyor, sezon 3'ten beri lol oynuyorum hep bu şekildeydi kaç kere klavye kırdım, mouse u avuç içimle sıkıp çatlattığım bile...
  2. Cristo20

Kernel Power 41 Hatası

hocam aynı sorunu yaşadım 3-4 ay boyunca çözüm bulamamıştım, denemediğim yol yöntem kalmadı psu değiştirdim işlemci değiştim her türlü occt furmark cinebench testler yaptım çözemedim sonradan farkettim ki bu 50xx serisinin güç girişi biraz değişik tam takılmış gibi oluyor tırnak aşağıya düşüyor...
  3. Cristo20

🔥İndirim Ikea Yaz Indırımı 1 Haziran- 12 Temmuz

avrupada ikeaya japon pazarı gözüyle bakıyolar geçici ürün lazım olduğunda veya fakir aileler buradan alışveriş yapıyor, bizde lükse giriyor acınası valla.
  4. Cristo20

🔥İndirim Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu 2350tl Dip Fiyat

9800x3d ile kullanıyorum yük altında izmir sıcağında 70-75 derece fln oluyor soğutucuyu yana dikey taktım kasam akvaryum oda 30 derece civarında şu an çok bir hava giriş çıkışı yok, cızırtı veya ağır bir fan sesi duymadım 120mm kule tipim vardı öncesinde yükte o daha fazla ses yapıyordu.
  5. Cristo20

TCL TV LER VATAN BİLGİSAYAR İNTERNET MAĞAZASINDA %15 İNDİRİMDE

tcl 2-3 ay önce uygun fiyatlıydı ünlenince mi böyle oldu 75'' tv alacaktım onvo'ya kaydı şimdi aklım.
  6. Cristo20

Arkadaşlar Colorful Anakart Alınır mı

v15 white kullanıyorum hayatımda ilk defa bios güncellemesini bu anakart ile yaptım aşırı rahat bir şekilde oldu sorunsuz kullanıyorum 6 aydır.
  7. Cristo20

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

aynı fiyata aoc, gigabyte varken bunu en fazla küllük olarak alırım.
  8. Cristo20

🔥İndirim İtopya 18.00 / 23.00 Ultra İndirimleri

5800'e fln lexar, goodram var çokta indirim gibi değil 1tb 4800 bandına düşmedikçe ucuz diyemiyoruz pek.
  9. Cristo20

Passat mı Corolla mı

2006 astram var bir kere arkadaşın 2015 corollasına binmiştim eşşek gibi araba bin git başın ağrımaz ama konfor olarak sıfır yol sesini çok alıyor her yerden takır tukur ses geliyor yollar düzgünse alınır ama öbür türlü zor iş 1 hafta dayanılmaz
  10. Cristo20

9800x3d İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

hocam yapay zekaya sorduğum kadarıyla yanıtlayayım corsair daha yeni teknolojiymiş soğutma olarak daha iyi diyor, lian li ekran daha büyük ve o da güzeldir ama hem kablolama hem soğutmada corsair'in gerisinde kalıyormuş.
  11. Cristo20

9800x3d İçin Sıvı Soğutucu Önerisi

ocypus delta 360mm var hocam kasam akvaryum çok iyi bir kasa değil anlık izmir sıcağında bu şekilde öneririm, bios ayarım +200mhz ve curve -20. şu an boşta sayılır video film falan izliyorum sadece etkiler mi bilmiyorum ama.
  12. Cristo20

Uygun Fiyatlı Beyaz Eşya Önerisi.

izmirdeyim hocam örnek olarak şöyle söyleyeyim çalışsa yeter bana uygun fiyatlı olması daha önemli beko b710 elite makineyi beğendim mesela 30 civarına da kombi tipi buzdolapları var ters olanlardan o tarz bir şey düşündüm dediğim gibi uygun fiyat yeterli benlik pek kriterim yok.
  13. Cristo20

Çözüldü✓ 7800x3d İçin Sıvı Sogutucu

9800x3d'yi ocypus 360mm ile kullanıyorum bios ayarı curve -20 ve +200mhz boşta 36 derece lol ve redsec'te 50-60 derecelerde dolanıyor
  14. Cristo20

🔥İndirim Philips Evnia 24m2n3200s Yılın En Düşük Fiyatı 🔥3999tl🔥

oled'im var kenarda duruyor şu an güzel oled almadıktan sonra boş 2k ips kullanıyorum giriş seviyesi oled'ten daha iyi geliyor.
  15. Cristo20

izmir hocam
  16. Cristo20

hocam mahvoldum yemin ederim eve çıkcam kira depozito komisyon 100 ona gidiyor koltuk takımı yemek masası yatak odası en iyi ihtimalle 100 de ona gidiyor beyaz eşyalar 70 dedim 270-300 civarı para gidiyor sonra birileri çıkıp diyor ki gençler evlenmiyor nasıl evlenelim bu durumda
  17. Cristo20

Arkadaşlar merhaba önümüzdeki ay yeni eve taşınacağız şimdiye kadar eşyalı evlerde oturdum, beyaz eşya almam lazım ama fiyat aralığı çok garip 70 bine beko'nun 3 lü seti de var 70 bine buzdolabı da var bir çok marka gördüm altus seg hoover gibi bunlardan fiyatı uygun olan önerebileceğiniz...
  18. Cristo20

🔥İndirim Adata Xpg Sx8200 Pro 1tb SSD 5959tl

oyunlarda bir farkları var mı bu gen ve dram muhabbetlerinin ?
  19. Cristo20

🔥İndirim Lenovo 24.5" 320 Hz 0.5 Ms Fhd Monitör 5900 Tl

4600-4700 bandına msi ve gigabyte 240hz monitörler düşüyor onları almak daha mantıklı, 25-10 güzel bir monitör değil gözünüze yazık.
  20. Cristo20

24 İnç ama 2k Monitör?

aoc'un da var 24.5'' qhd monitörü.
Geri