Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Amazon TV İade Politikası Nasıl İşliyor ?

Arkadaşlar merhaba amazon üzerinden 1 temmuz 2026 tarihinde iffalcon 75u65 model televizyon aldık, o tarihten beri adam akıllı başına çok oturmamıştık bu hafta izinliyiz diye kullanalım dedik durmadan internet bağlantısı kopuyor ve wifi unutup tekrar bağlanmak gerekiyor o da 3-4 dakika götürüyor...
  2. Cristo20

4-5k'ya Kulaklık Satın Almaya Karar Verdim, Öneri Bekliyorum.

mchose x9 kullanıyorum ben mic çok iyi, yazılımı aşırı iyi eskiden cadde üstünde oturuyordum oyunda arkadaşlara çok fazla araba sesi gidiyordu cam kapalı olsa bile bunda gürültü engelleme var sıfır ses gidiyor, bağlantısı da güzel 7-8 metrede kopma olmuyor 10 metre civarında gidip gelebiliyor
  3. Cristo20

🔥İndirim Ocypus Kumandalı ARGB Fan Hub Controller 802,75 TL

360mm v2 sıvı soğutması var sinerji'den 2200 e almıştım 9800x3d akvaryum kasada yükte max 70 derece gördü
  4. Cristo20

Obs İndirdikten Sonra Anlık Pcde Parazit Tarzı Bir Şey Çıkması

direkt söyle işte sistemim bu, obs indirdim kasmalar başladı de sora sora çözer o
  5. Cristo20

5500x pci3.0 o etkiliyor olabilir anakartın sitesinden chipset güncellemesini indir bir de öyle dene her ihtimal olabilir yapılacak en mantıklı hareket chatgpt üzerinden sora sora ilerlemek
  6. Cristo20

bende 5070 var yayın açıyorum ama hiç problem yaşamadım daha.
  7. Cristo20

obs'i nereden indirmiştin ?
  8. Cristo20

sanırım sistem yetersiz kalıyor obs'i ne için kullanıyorsun kayıt mı yayın mı ? bir de siyah ekrana sağ tıklayıp önizleme diye bir seçenek olacak ondaki tiki kaldırabilir misin
  9. Cristo20

kodlayıcı olarak ne seçili ?
  10. Cristo20

Yardım Rx6800 Düşük FPS Sorunu

10400f ve 6750xt kullandım 3 yıl hep aynı sorunları yaşadım arkadaşımda 3060 ve i3 10100f vardı pubg'de benden fazla fps alıyordu.
  11. Cristo20

Yardım Donanım Arşivi G3 Sisteme Sahibim Bu Sıcaklıkları Nasıl Düşürebilirim ?

olay burada soğutucu ne kullandığı değil ki videoda 65 derece olan sistem 20 derecelik odada nasıl 80 oluyor onu anlamadım ben.
  12. Cristo20

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

0 bilgiyle gitmiştim ilk derse hoca hiç kullandın mı diye sormuştu direksiyona dokunmuşluğum bile yok dedim öğrenemem kafasına girdim hemen 3. derste anahtarı veriyodu git turunu at gel diyordu sen hocaya bırak stres yapma senin gibi belki 1000 kişi görmüştür her türlü öğretir.
  13. Cristo20

Oto Sanayiler ve Ustalar Hakkında (Bmw Yürütmek Mümkünmü)

hocam genelleme yapmak doğru değil lafınıza katılmıyorum pek bu konuda genelleme yapılabilir 2 yıldır arabam var öğrendiğim en büyük bilgi şu oldu bir araba almadan önce arabayı değil oturduğunuz şehirde iyi ustası var mı onu araştırmak lazım, özellikle bmw tarafında arabaların bir namı olduğu...
  14. Cristo20

❌İndirim Bitti! Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad Modelleri ₺900

2003 yılından beri bilgisayar kullanıyorum bir sürü ekipman aksesuar geçti elimden en çok pişman olduğum bu mousepad oldu kendime yediremediğim içinde kenara atıp bırakamadım hala kullanmaya devam ediyorum istemeden :D
  15. Cristo20

❌İndirim Bitti! Klassegear Blitz Speed Gaming Red Fag ve G-Bear White Mousepad Modelleri ₺900

bana tozlanıyormuş gibi geliyor nasıl temizliyorsunuz ?
  16. Cristo20

bende bu tiger modelinden var hocam ama hybrid bir mousepadten çok control gibi geliyor zerre kaygan hissettirmedi bana.
  17. Cristo20

Bozuk Ekran Kartım Var Yardim Eder Misiniz

hocam o kartlarda genel sorun gibi bir şey eskiden fırınlama işlemi yaparak kurtarırlardı, 2-3 tane tamir yapabilecek yer çıkar ama verdiğin paraya değmez bütçen varsa yeni ekran kartı almanı öneririm 2. elde 1070 tarzı bir şey baksan kurtarır seni
  18. Cristo20

6k Monitör Önerisi Lazım Güncel

indirim kaplanını takip et telegram üzerinden veya instadan kendi indirim koduyla monitörler paylaşıyor onlardan yapıştır geç
  19. Cristo20

Yardım Aoc 24g4hre Renk Ayarı Nasıl Yapılır ? Nasıl Olması Lazım Yardım

chatgpt'ye yazarak yapabilirsin ben gigabyte monitörde o şekilde yaptım başta nasıl görmek istediğini anlat ona göre söylüyor ne yapman gerektiğini örneğin ben parlak ve canlı renk dedim ona göre söyledi.
  20. Cristo20

Ryzen 7 9800x3d İşlemcim İçin Soğutucu Arıyordum

ocypus delta 360mm kullanıyorum 9800x3d ile hiç sorun yaşamadım gayette güzel soğutuyor ısıyla alakalı problem yaşatmadı akvaryum kasada
Geri