Arama sonuçları: *

1. Cristo20

Öneri Logitech Pro X Superlight Ayarında Mouse Önerisi

Bu yan markalardan biri 1 e 1 görüntüde superlight tarzı bir mouse çıkarmıştı baya uygun fiyatlıydı 1 haftadır onu arıyorum bulamadım bende
  2. Cristo20

2000tl kulaklık önerisi

blackshark v2 x i aldım 3 gündür akşamları aktif kullanıyorum çok memnun kaldım void elite'in ses kartıyla kullanıyorum
  3. Cristo20

❌İndirim Bitti! İTOPİK SAATLER IT-OPEN V10 / RYZEN 5 7500F & 7700XT 29.999TL

sistem almadım ki kulaklık aldım düz
  4. Cristo20

❌İndirim Bitti! İTOPİK SAATLER IT-OPEN V10 / RYZEN 5 7500F & 7700XT 29.999TL

kasa için yorum yapamayacağım ama itopya beni gerçekten aşırı şaşırttı bir firmanın bu kadar yavaş olmasını beklemezdim 30/11 de sipariş verdim hala kargoya verilmedi.
  5. Cristo20

Pubg için kulaklık önerisi

void elite'in ses kartı duruyor onu kullansam v2x ile uygun olur mu ?
  6. Cristo20

Pubg için kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba daha önce 2 yıl boyunca void elite kullandım pubg oynarken ses kasmasından çok memnun değildim zaten üstüne 1 yıl önce kırıldı o yüzden oyunu oynamayı bıraktım şimdi tekrar kulaklık alıcam sadece lol ve pubg oynuyorum 2000₺ bütçem var iem olur cloud 2 tarzı ayar gerektirmeden...
  7. Cristo20

1 Milyon TL Nakitiniz Varken Togg Alır mıydınız?

valla togg alınır mı bilmiyorumda şu piyasada ne bekleyeceksin ne birilerine soracaksın 3 aydır araba bakıyorum 400k param var hangi arabayı sorsam onu alma diyor herkes
  8. Cristo20

1000-1500 tl arası kulaklık önerisi

kulakiçi olarak 2 ay önce amazon üzerinden moondrop spacetravel aldım memnunum kutu görüntüsü çok hoş geldiği için almıştım ama kulaklıkta kaliteli çıktı gürültü engelleme özelliği muazzam.
  9. Cristo20

Instagram mesaj silme yok

arkadaşlar merhaba instagramda mesaj silme özelliğim yok topluca mesajları silip veya tek tek mesajların gönderimini geri alabiliyorum ama silme olarak yok ben herkeste böyle zannediyordum 2 arkadaşın telefonuna baktım onlarda silme özelliği var bunu nasıl çözebilirim.
  10. Cristo20

64 gb iphone 11 yeter mi

yeter yeter 3 yıldır 11 pro kullanıyorum 64gb 20 lira da 50gb iclouda veriyorum çok uygulama var diye gayet yetiyor
  11. Cristo20

Usta asker için önerdiğiniz kameralı telefon internete bağlanan

o bütçeye imkansız da xiaominin bir telefonu vardı ben askerdeyken ekranı dokunmatik tuşlu kamerası 10k civarına satılıyordu sahibinden sitesinde alıp bedellide kullanıp 7-7.5 a satanlar vardı baya
  12. Cristo20

türkçe rap şarkı önerisi

fuchs, ceza, hidra olan listede khonktar görünce direkt kapattım
  13. Cristo20

samsung tab s9fe alınır mı?

sadece pdf açılacak tablette arada sırada youtube'dan video izlenir oyun hiç oynanmayacak ram arttırmak bir işe yarar mı ?
  14. Cristo20

kamerayla ramle pek işi yok kardeşimin sadece ders amaçlı alıyor ekran kalitesi veya başka bir şey fark etmiyorsa o aradaki farka değmez benim için
  15. Cristo20

plus modelin ne farkı vardı acaba ?
  16. Cristo20

kardeşime pdf üzerinden ders çalışması için tablet alıcam bu modelde kalemde var önerir misiniz yoksa şunu al diyeceğiniz bir model var mıdır ? https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-s9-fe-sm-x510-6gb-128gb-10-9-gray-tablet-p-HBCV00004YJ9GW
  17. Cristo20

ders için tablet önerisi

arkadaşlar üniversite de derste pdf üzerinden not tutmak için tableti önerisi yapabilir misiniz, kalemli model olması lazım bütçe 10.000₺ civarı şimdiden teşekkürler.
  18. Cristo20

40.000₺ laptop önerisi.

benim attığım ryzenli victus nasıl 32 ram 2tb ssd si var
  19. Cristo20

40.000₺ laptop önerisi.

Merhaba yakın bir arkadaşım için laptop arayışına girdik kendisi çok seyahat ettiği için masaüstü seçenekler arasında yok, bütçesi 40.000₺ oyun oynamak için alacak ve laptoptan beklediğimiz en önemli özellik soğutma performansının iyi olması bizim araştırıp bulduğumuz modeller şunlar...
  20. Cristo20

4 k'ya monitör onerisi

https://www.amazon.com.tr/TWISTED-TM27FHD100IPS-FREESYNC-ÇERÇEVESİZ-MONİTÖR/dp/B0CKT2GQD3/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=WGGXEUXMVOOR&dib=eyJ2IjoiMSJ9.87g1vBIr71DBxjtCW94IyR9wtkKYIQ59JqwJJ0xI5t8vEi1RrW-LipRR5NVCjicPwoj-ic_9JwGeHZuGl_KEcuZENW0OaoSN7wCC2crRMFQKyG-ODlzHSIlbQmGDNGl7oy-07WFt23-RyeH...
Top Bottom