Arama sonuçları: *

1. Logitech G29 + Shifter

Comment by 'xtiamox' on the classified ad 'Logitech G29 + Shifter'

11k var laptopu sattım eğer satmak isterseniz hemen bugün alacağım kargo parasıda benden
  2. X

7000k Bütçeye Direksiyon Önerisi

Kanka şey sorcam ben herhangi bir shifter alsam mesela g29 USB dönüştürücü olarak direk kablo alınmıcak heralde yapay zeka sordum da değişik bir dönüştürücü Sühan varmış
  3. Pxn v10 pro alınır

Alınır Pxn v10 pro alınır

0yada 2.rl farketmez kargo diğer masraflar bana ait 11k bütçem var pxn v10pro
  4. X

Sizi çok sıktım anlıyorum ve özür diliyorum thrust master, t300rs gt alcam daha iyi değilmi
  5. X

Şey sorcam yanında shifteri yok hangi shifterlar tak çalıştır yapabiliyoz
  6. X

Peki bir şey daha soracağım ben letgo dan alacağım buldum bir tane 13k ya düştü en son kutulu ben taktik istiyorum ben direk havale 13göndersem belki dolandırıcam adama ne demeliyim alırken vs adam İstanbul'da ben sivasta
  7. X

Pahalılık çok önemli değil aklımda kuşku var ya iyi değilse yani nasıl onu test etmeliyim programları vs varmı
  8. X

Pınar yok ya 2.el ols abile çok pahaşk
  9. X

V995 nasıl hocam g29 isterim de temiz olduğunu vs nasıl anlayacağım bide 10 k ya bulabilir miyim g29
  10. X

Direksiyon seti lazımda zevk verecek ets2 felan oynarım zor ihtimal forza felan gırerım ama ets oyanayacağım vitesli 3lü pedallı bir direksiyon seti lazım en fazla çıkabileceğim rakam 8500tl olabilir 2.elemi gireyim sizce
  11. X

Hangi mikrofon almalıyım

beyler 2 k gibi bir fiyata mikrofon önerebilir misiniz? nefes sesi fan sesini felan engeleyyen mikrofon kolu olan dokunup kapatılan vs bildiğiniz bir ürün
  12. X

Öneri Sizce kule tipi olarak ne almalıyım ve fan

ARGB kablosunu muhtemelen takamam anakartta 1 pini eksik çünkü
  13. X

direk kasa değilya kasam var gampower ravadin model kasa fanı lazım
  14. X

beyler benim game power ravadin kasamda 2 adet gamepower air tribune var birisi bozuldu i3 12100f işlemcim var sizce hangi kasa fanı almalıyım ve kaç tane bide hangi kule tipi almalıyım bütçe sıkıntı değil ayaarlarım ben şuan hazır elimde 2.5k var ama
  15. X

Quantum PG24 Monitör Montaj Sorunu

hoocalarım ben biraz teknik bilgim az olduğu için size sormak istedim elimde quantum pg24 200 hz modeli var arkası nedense diamond yapıda anlamadığım biçimde spyne axis monitör kolum var tek vida takabildim diğer vidalara yetişmiyo bunun için bi aparat vs varmı ya.
Geri