Arama sonuçları: *

1. S

League of legends düşük fps sorunu

Bilgisayar yeni geldi 1779925402 Evet cs2 bazen donma oluyor iyileştirme kapatmadım yarın deneyim o şekilde
  2. S

League of legends düşük fps sorunu

Hocam benimde böyle oluyor pencereli modunda sorunsuz oynatıyor diğer modlarda böyle bir ekran veriyor veya donuyor işlemci 7500 f e.k 9070 xt
  3. S

Mavi Ekran Sizce Bunun Nedeni Nedir ?

arkadaşlar merhaba lole girdiğimde sürekli böyle oluyor ekran ayarlarım 2 k pencereli moda alınca sorun olmuyor ama diğer modlarda ekran düzelse bile oyun içerisinde donuyor sorun ne olabilir pc den çok anlamam hiç bir ayar falan yapmadım.Ayrıyetten cs2 ye girince işlemci kullanımı çok artıp...
  4. S

Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

2 k da ama işlemciye lol ve cs de çok yük biniyor baya ısıtıyor.karta güç verme olarak bir şey yapmadım yapmayı bilmiyorum zaten 😅
  5. S

Evet akvaryum hiç bir ayar yapmadım dediğim gibi çok anladığım bir konu değil :) 1779746899 Oyun içinde 144 hz ile sınırlandırdım şuanlık bir sorun yok 1779746954 Cs 2 de bazen takılma oluyor sanırım işlemci darboğaz yapıyor
  6. S

Ram Samsung değil twinmos Ram etkiliyormu 1779745153 Yeni aldım sistemi hiç ayar falan yapmayı bilmem ne yapcam iademi etsem 1779745204 Yeni aldım sistemi ne yapayım
  7. S

Bende 144 fps yapınca geçti gibi ama cs2 ve lolde işlemciye cok yükleniyor sanırım darboğaz oluyor 2 k olsada
  8. S

Neden bulabiliirm
  9. S

Arkadaşlar Acil Yardım Lütfen Pc Bilgim Yok Fazla

Hocam hangi oyunda deneyim ?
  10. S

Lolde oyunum cok donuyor ve ekran çöküyor ne yapacağım bilemedim 1779641402 Sürekli böyle bu görüntü gidincede kasmaya başlıyor
  11. S

Kaç olması lazım
  12. S

Fan sesi falan yok fan ayarı falanda yapmadım bilmediğimden geldiği gibi yaptığım testte sonuç bu
  13. S

MERHABA ARKADAŞLAR SİZCR FURMARK TESTİ SONUCLARI NASIL? Sistem Monitör: [H3...
  14. S

Nasıl bir yol izlemeliyim ?
  15. S

Başka oyun oynamıyorum denemedim hiç 1779614242 Sistemle alakalı değilmi yani
  16. S

arkadaşlar merhaba pc yeni lole girdiğimde sürekli böyle oluyor ekran ayarlarım 2 k sorun ne olabilir pc den çok anlamam hiç bir ayar falan yapmadım Monitör: [H3...
  17. S

Mavi Ekran Yeni Sistemde Oyuna Girerken Ekranın Saçmalaması

Lole girdim oyun başlangıcında 2-3 sn bu şekilde olup düzeldi
  18. S

Mavi Ekran Yeni Sistemde Oyuna Girerken Ekranın Saçmalaması

Düzelir muhtemelen yani
Geri