Arama sonuçları: *

1. F

hdd alırken neye dikkat edilmeli

başlıkta da gözüktüğü gibi hard disk alıcam ama neye dikkaat etmeliyim bilmiyorum 250 gb lık bişey yeter bana r6 falan atacam
  2. F

amd ekran kartı tam güç kullanma

Ekran kartım rx570 8gb msı afetburnerda baktığımda sol tarafda 300mhz gözüküyor arkadaşlarımdaysa 1200 1500 civarı ekran kartımı tma güçtemi kullanamıyorum bi de arkadaşım söylemişti çalıştırdan msconfigde gelişmiş ayarlar bölümünde cpu kullanım diye bişey var bende 1 deydi ama 12 kadar sayılar...
  3. F

kasa fanı ve ışığı durması

https://www.trendyol.com/gamepower/horizon-rgb-gaming-kasa-mesh-panel-650w-p-46742285 arkadaşımda bu kasadan var fanları arada bir duruyor vede bazen ışıkları sönüyor neden olabilir acaba
  4. F

kapalı yere fan takımı

https://www.bilisimport.com.tr/urun/arctic-p12-120mm-kasa-fani bu fanı kullanmayı düşünüyorumda acaba hangi tarafını kasanın içine baktırtmalıyım orada yazdığına göre
  5. F

kapalı yere fan takımı

https://urun.n11.com/bilgisayar-kasasi/aerocool-cylon-mini-500w-rgb-ledli-akrilik-pencereli-usb-30-P355011028?&cid=601002&lid=39700038039391548&ds_s_kwgid=58700004524480656&gclid=CjwKCAjwkdL6BRAREiwA-kiczKrahRPfF78QnWjrdPPtSVQKhqrz5-tHuQrRusK6cBNAlSTs3AURExoCjvUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds aercool...
  6. F

ana karttaki sys fan

ana kartımdaki sys fan girişi 4 uçlu bu uçlar neyi ifade ediyor bide fan takıcağım zaman güç kaynağına takmadan sys fan girişine takarsamda fan çalışırmı şimdiden teşekkürler
  7. F

Fan nereye takılmalı

gigabyte b450m s2h model anakartım var sysfan1 ledcpu cpu_fan1 bölümleri var nereye ekstra fanımı takmalıyım
  8. F

Küçük tip kasamı nasıl soğuturum

Pardon Aerocool Cylon Mini 500W 80+ RGB Akrilik Panel USB 3.0 Mini Tower Siyah ATX Kasa (AE-CYLN-MINI580) buymuş
  9. F

Aerocool Cylon RGB Akrilik Pencereli Kart Okuyuculu USB 3.0 Siyah ATX Oyuncu Kasası
  10. F

Kasam küçük tip kasalardan kasama ekstra fan takabilirmiyim bilmiyorum çünkü kasa cidden küçük başka sistemlere baktım benim sistemimden daha kötü ama daha az ısınıyor sıvı soğutma takabilirmiyim bilmiyorum ekstra fan yada sıvı suğutma takabilirmiyim cevap verirseniz sevinirim.( kasa yatay kısmı...
  11. F

Bilgisayar kapansada açıldığında uygulamaların durması

Bende öyle düşünüyorum çünkü 1 ay önce olmuyordu
  12. F

Bilgisayar kapansada açıldığında uygulamaların durması

Bilgisayarı kapatıyorum ama açınca bazen uygulamalar hala açık oluyor sanki kapatmamışımda uykuya almışım gibi
  13. F

Yeni bilgisayarın ısınma sorunu

BİOSTAR amd rx570 8gb
  14. F

Yeni bilgisayarın ısınma sorunu

Öncelikle merhaba yeni bilgisayar aldım sistem özellikler rx570 8gb amd r5 2600 anakart gigabyte b450m 8gb da ram i var csgo valorant rainbow six siege gibi oyunlarda 65 max 72 dereceleri görüyorum bu dereceler normalmidir oyunları çalıştırırken fan seside çok duyuluyor.Rami 16 gb yapmam bu...
Top Bottom