Arama sonuçları: *

1. K

Bilgisayar almayı düşünüyorum bütçe 100-120 bin arası.

Ana kart ekran kartı bunlar önemli bileşenler değil mi çok düşük olması bu sefer performansı etkilemez mi?
  2. K

Bilgisayar topluyorum ve hoparlör önerilerine açığım;

Teşekkürler kralım not aldım tamamdır.
  3. K

Kral küçük değil mi sesi falan nasıl çıkıyor oyunlarda
  4. K

Merhabalar çok pahalı olmayacak şekilde oyun için hoparlör arıyorum. Önerilerinize açığım mümkünse hepsiburada sitesinde olursa çok iyi olur. oradan almayı düşünüyorum. Sadece oyun için kullanacağım belki film falan izlerim. Bütçem 2.5 3k arası.
  5. K

Teşekkür ederim. Genelde Total war oyunları falan oynayacağım. Cs valo oynamam hiç bilmem. işte futbol oyunu olsun Ghost of Tsushima DIRECTORS CUT bu tarz oyunlar oynayacağım genel olarak. Ve güncel metro oyunları falan yani uzun vadeli 3 5 sene sonra çıkan oyunlarıda oynayabilecğeim bir sistem...
  6. K

Tamamdır kralım teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.
  7. K

süper kralım 2k. peki hopörler olarak ne öneriyornuz hocam bu sisteme uyacak oyunlarda sesleri tam yansıtacak.
  8. K

tamamdır kralım. peki monitör öneriniz nedir hocam 1777216214 https://www.hepsiburada.com/aoc-q27g4xf-27-180-hz-0-5-ms-adaptive-sync-qhd-fast-ips-hdr10-oyuncu-monitoru-p-HBCV00007F58EM?magaza=Hepsiburada bunu öneriyorlar nasıl
  9. K

ev Tamamdır kral. son bu şekilde sıraladım eksik var mı? ve son olarak hocam. ekran ne öneriyorsunuz. sadece oyun için kullanacağım ve sabit duracak hiç taşımayacağım masamdan. ve hoporlerde olabilir önerin nedir. kulaklık pek bana göre değil.
  10. K

https://www.hepsiburada.com/gametech-prime-v2-kumandali-7-x-120-mm-argb-fanli-ozel-vidasiz-paneller-gaming-bos-bilgisayar-kasasi-p-HBCV00005FPAYK?magaza=MAYQA BİLİŞİM peki bu alacağım kasa nasıl içinde 7 tane fan var diyor vidaları falan olacak dedi konuştum. bu kasa uyumlu mu ? kasa bir tık...
  11. K

Hocam ben alıp sadece oyun oynayacağım ve 10 sene kullanmayı düşünüyorum al sat yapmayacağım. amacım bu işten gelince oynamak. belki video falan çekerim şu an net bir planım yok.
  12. K

Akvaryum olabilir soğuması için yani görüntü önemli değil iş yapsın performansı yüksek olsun yeter. yani görüntüsü falan sorun değil rengi olsun. Güç kaynağı fiyatı uygunmuş hocam. son olarak monitör falan nasıl klavye falan önemli değil hopörlör falan ne önerirsiniz.
  13. K

Hocam peki birbirleri ile uyumlu değil mi? yani bir sorun olmaz kasada önermenizi isterim ya da iyi mi zahmet olmazsa
  14. K

Tamam hocam sepete ekledim ekstradan var mı öneriniz. monitör falan baktınız mı
  15. K

Hocam önerdiğiniz kasanın linki var mı? Zahmet olmazsa
  16. K

Yapı kredi Hepsiburada kartı var. Özel aldım. Hepsiburada sitesinden 9 taksit yapabiliyorum. Vade farkı olmadan.
  17. K

Renk fark etmez ya iş görsün yeter.
  18. K

Kasa ne alayım hocam. ben youtubeden bakmıştım. güç kaynağı falan yeterli gelir mi. 1777198631 kral hepsiburada kredi kartım var 9 taksit yapıyor o yüzden oradan almak bedavaya geliyor. 130 k peşin vermektense 9 ay taksitle aylık 14 15 bin vermek daha mantıklı
  19. K

Merhabalar oyun bilgisayarı almayı düşünüyorum. Hepsiburada üzerinden. Kredi kartına taksit olduğu için. Şu şekilde bir bilgisayar topladım. Önerileri olan var mı? Güç kaynağı olsun monitör olsun. Sadece oyun için alacağım. Güncel ağır oyunları oynamak için. Total war oyunları olsun o tarz...
Geri