Arama sonuçları: *

1. WhoopS

Çözüldü✓ Bilgisayar kapanmıyor

teşekkürler
  2. WhoopS

Çözüldü✓ Bilgisayar kapanmıyor

bilgisayarı kapatıyorum ertesi gün tekrar açtığımda hafif kasarak başlıyor görev yöneticisine girdiğimde ise kapanmamış gözüküyor yaklaşık 2 haftadır şehir dışındaydım bu sürede bilgisayar kullanılmadı az önce açtığımda ise 15 gündür açık olduğunu gördüm bu nasıl düzelir?
  3. WhoopS

Asus AC750 modem router kopma sorunu

Eskiyen ttnet modemim yerine 2 hafta önce asus ac750 modem routerı satın aldım. Kurduğum ilk günden beri sürekli kopmalar yaşanmaya başladı. Kopmadığı zamanlarda da hızı 1 mbps altına düşüyordu. Müşteri hizmetlerini aradığımda altyapınızı güncelliyorum diyip düzelttiler. Fakat kopma sorunları...
  4. WhoopS

🔥İndirim Yemeksepeti 100/50 İndirim!

Kuponun süresi dolmuş diyor
  5. WhoopS

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

alınır mı nasıl
  6. WhoopS

Bu hatanın çözümünü bilen var mı?

Düzeldi teşekkür ederim
  7. WhoopS

Bu hatanın çözümünü bilen var mı?

istisnasız her yeniden başlatmada veya kapattığımda çıkıyor nasıl çözebilirim
  8. WhoopS

Öneri 500gb veya 1 tb f/p m2 ssd önerisi

http://www.hepsiburada.com/kingston-500gb-m-2-22x80mm-pcie-4-0-nvme-ssd-snv2s-500g-p-HBCV00002X22KY?magaza=notebookstore https://www.hepsiburada.com/mld-m300-500gb-3300mb-3100mb-s-nvme-m-2-2280-ssd-mld22m300p13-500-p-HBCV000004E3G1?magaza=Hepsiburada hangisi daha mantıklı peki
  9. WhoopS

link atma şansın var mı
  10. WhoopS

yorumlarda belirtilen hızlarda olmadığı söylenmiş yine de fp ürünü müdür?
  11. WhoopS

480 gb bir sata ssd kullanıyorum. Artık yetmemeye başladı. Almışken de m2 olsun bari dedim. Pcyi çoğunlukla oyun için kullanıyorum. Bütçe 1000 fakat duruma göre biraz daha çıkabilirim. Uzun süre götürecek bir ssd olursa çok iyi olur.
  12. WhoopS

wireless mouse önerisi alabilir miyim

13. WhoopS

kafam karıştı galiba malum partiye vericem
  14. WhoopS

eski jenerasyon falan dediler ordan kafam karıştı biri 1.6k diğeri 1.2
  15. WhoopS

bu ikisi arasındaki fark nedir
  16. WhoopS

Rival 110 kullnıyorum 3 yıldır. Artık kablosu temassızlık yapmaya başladı. Geçmişken tam geçeyim wireless olsun dedim. Palm grip tutuyorum. Elim orta boy. Bütçe değişebilir
  17. WhoopS

Yardım Excavator ex-120-c120 işlemci fanı nasıl sökülür?

Donanım arşivinin 6400llik sistemini almıştım. Excavator işlemci soğutucu hediyeydi. Şuan termal macunu yenilemek istiyorum fakat fanı sökemiyorum. Nasıl sökerim bilen var mı?
  18. WhoopS

Rival 110 mousun 5dkda bir bağlantısını kesmesi

Driveri en güncel olarak gözüküyor ama denerim bir daha denerim
  19. WhoopS

Rival 110 mousun 5dkda bir bağlantısını kesmesi

Bilgisayarımda usb giriş sayısı yetersiz olduğundan usb çoklayıcı kullanıyorum.Mousemin kablosunu taktıktan 5dkka gibi bir süre sonra ışığı sönüyor tekrar yanıyor fakat hiçbir şekilde ne clickler çalışıyor nede imleç hareket ediyor.Mousemi çoklayıcısız kullandığımda böyle bir sorun ile...
Geri