Arama sonuçları: *

1. templer

Rog Strix Scope Tuş Kırıldı

işe yaradı mı acaba @abdulkadir1998
  2. templer

Öneri S25 Ultra Vs iPhone 17

şahsen samsung arayüzüne alıştığım için sürekli samsung cihaz alıyorum ve iphone kullanmadığım için kullanan arkadaşlara göre biraz altı boş bir yorum olabilir ama ben samsung'un hem fiyat hemde performans olarak en iyisi olduğunu düşünüyorum
  3. templer

HP Victus 16 r1045nt Donma Sorunu

valla geçmiş olsun hocam durum biraz sakat görünüyor. o kernel 41 hatası aslında pc aniden donduğu için windows'un yazdığı bir hata kodu yani asıl sorunu söylemiyor. yaptığın denemelere bakılırsa olay sadece ram değil gibi çünkü 2. slotun ram seçmesi ve tek ramle bile donmaya devam etmesi direkt...
  4. templer

Bu Psu Bu Fiyata Alınır Mı?

fırsat fiyatı bu bence kaçırma derim
  5. templer

Yardım HP Victus Rastgele donma sorunu

olay ssd'yi de geçmiş bence, direkt anakart veya işlemci gidik senin hocam. istanbul'da mecidiyeköyde eymenler notebook ya da perpa'da teknik takip var. buralar profesyonel yerler, mahalle bilgisayarcısına gidip cihazı iyice mahvettirme. bga makinesi olan, anakart tamirinden anlayan bi yere...
  6. templer

Yardım HP Victus Rastgele donma sorunu

sen her şeyi yapmışsın zaten ama format bile çözmediyse olay kesin donanımsal. bios'ta donmaması normal çünkü orada işlemciye yük binmiyor voltaj çok düşük. windows açılınca işlemci güç çekmeye başladığı an kilitleniyor büyük ihtimalle. sesin takılı kalması ve fanların sona vurması da işlemcinin...
  7. templer

Hangi işletim sistemini seçmeliyim

genel kullanım için windows tasarım için macos yazılım için linux işe yarayabilir
  8. templer

belki teknik ekip destek olabilir denemekte fayda var garanti süresi devam ediyor mu acaba
  9. templer

switch'in içine yapıştırıcı kaçması durumunda tuşu tamamen işlevsiz hale getirebilirsin diye biliyorum ama yanlışımda olabilir
  10. templer

Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

90° ve üstü sorunlu diye biliyorum
Geri