Arama sonuçları: *

1. Mr.Cody

15.000TL bandında telefon önerebilir misiniz?

a35 aliyorum o zaman
  2. Mr.Cody

gunluk isle, oyunla alakasi yok
  3. Mr.Cody

redmiler cok guven veemiyor ondan dolayi soruyorum hediye alacam
  4. Mr.Cody

15.000TL bandında bir önerinisi olan var mı? Oyun vs. oynanmayacak yalnızca whatsappa instagram arama video izleme için kullanılacak...
  5. Mr.Cody

KuveytTurk Kredi kartı taksit bilgilendirmesi

60.000TLlik bir monster satin almayi dusunuyorum. Monsterlarda KuveytTurk 12 taksit yapiyor genelde elimde nakit para bulundugu icin hic kredi karti kullanmadim. Sizce bir problem yasar miyim ek kesintiler cart curt bankaya durduk yere borclanir miyim? Taksiti rahatlikla odeyebilecek bir...
  6. Mr.Cody

Render ,autocad ve netcad gibi işlemci ağırlıklı tavsiyeniz var m?

hocam islemci amd korkutuyor
  7. Mr.Cody

Render ,autocad ve netcad gibi işlemci ağırlıklı tavsiyeniz var m?

İşlemci ağırlıklı olsun bütçe 30k civarı ofis içi kullanılacak bir bilgisayar tavsiyeniz var mı?
  8. Mr.Cody

PCH S CLASSIC alinir mi?

https://www.incehesap.com/pch-s-class-1-1-hazir-sistem-fiyati-47432/ sizce parasina deger mi? Genelde render alinacak, cok nadir oyun oynanacak. Daha iyi oneriniz varsa onerilere acigim.
  9. Mr.Cody

Öneri Strong MS32EC2000 f/p mı öneriniz var mı?

https://www.trendyol.com/strong/ms32ec2000-32-81-ekran-uydu-alicili-hd-ready-led-tv-p-267113525 Bu televizyon f/p mı? Daha f/p bir tv mevcutsa tavsiye edebilir misiniz?
  10. Mr.Cody

Bir oltalama olduğunu dusunuyorum yardim eder misiniz

ah iste tam olarak bu onizlemedeki nedir bu cevirdin mi? 1723581907 maalesef sildim hocam
  11. Mr.Cody

Bir oltalama olduğunu dusunuyorum yardim eder misiniz

mailime Sadece ismimin yazili oldugu bir pdf dosyasi geldi dalginligima geldi indirdim ama acmadim onizlemede bir metin belgesi gozukuyor ama henuz tiklayip acmadim bi sikinti olacagini dusunmuyorum ama yine de sorayim sizce bir sikinti olur mu? Ayrica acmak icin ne onerirsiniz?
  12. Mr.Cody

Bu listede en mantikli laptop hangisi

Liste disinda daha iyi pc varsa da oenrebilirsiniz https://app.hb.biz/eOr36b1MqRE4
  13. Mr.Cody

🔥İndirim 20 metre serit led vergisizl 150 tl

trde mevcut değil
  14. Mr.Cody

bütçede sınır yok adam akıllı bir şey olsun yeterli
  15. Mr.Cody

hocam rgbden %100 verim almak istiyorum link bırakırsan çok iyi olur 5mt ve 25mt
  16. Mr.Cody

beklentimizin olabileceği bir rgb öneriniz var mı?
  17. Mr.Cody

Laptop klavyesi gibi klavye arıyorum

Kablosuz ofis klavyesi arıyorum tuşlar normal klavyelerdeki gibi dolgulu değil de tek seviyede gibi dilerseniz örnek atabilirim.
  18. Mr.Cody

Telefonun şifresini unuttum

xiaomi olduğu için olacağını sanmıyorum
  19. Mr.Cody

Telefonun şifresini unuttum

Xiaomi telefonumun şifresini unuttum galeri ve whatsapp yedeklemelerini alsam yeterli. Verileri nasıl kurtarabilirim?
Top Bottom